Γεύση - Ψυχαγωγία

“Σασμός” – Spoiler: Αντρέας και Μαθιός πιάνονται στα χέρια

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις θα υπάρξουν στον τρίτο και πολυαναµενόµενο κύκλο της δραματικής σειράς του Alpha, “Σασμός“. Μάλιστα, νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδό τους.

 Η άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη θα φέρει τα πάνω κάτω

Τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο! Σύμφωνα με το περιοδικό “MyTv” η απρόσμενη άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη στην Άνω Ποριά κλονίζει συθέμελα τη ζωή όλων, µε τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Ο πρωτοξάδελφος του Παύλου Βρουλάκη µόνο µε αγνές προθέσεις δεν επιστρέφει στην Κρήτη, αντίθετα είναι αποφασισμένος να σκορπίσει τον απόλυτο πόνο έχοντας στο μυαλό του ένα και µόνο πράγμα…την εκδίκηση.

Στο στόχαστρό του μπαίνουν οι Σταµατάκηδες, μιας και θεωρεί πως εκείνοι είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά που βρήκαν την οικογένειά του. Μάλιστα, μόλις μαθαίνει τόσο για το παιδί που έχουν η Αργυρώ και ο Αστέρης όσο και για τον γάμο τους, γίνεται έξαλλος, δείχνοντας αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να µην επέλθει ποτέ ο σασµός ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού αναφέρει πως πρώτος του στόχος δεν είναι άλλος από τον Μαθιό, που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι και ο πιο ευάλωτος, καθώς μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον Νικηφόρο δίνει μάχη για τη ζωή του. Χάρη, ωστόσο, στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του, αφού υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ξεφεύγει τον κίνδυνο και μέρα µε την ημέρα η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει αισθητά σημάδια βελτίωσης.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αντρέας αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Μαθιός παραμένει στο νοσοκομείο, μέχρι να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του, και αποφασίζει να τον επισκεφθεί. Βλέποντάς τον μπροστά του στο δωμάτιο του νοσοκομείου, η ψυχή του Αντρέα πλημμυρίζει µε ακόμη περισσότερο µίσος, αφού φέρνει στο μυαλό του την κόντρα τους, η οποία ξεκίνησε από τότε που ήταν ακόμη παιδιά.

«Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Πότε γύρισες στην Κρήτη;», τον ρωτάει ο Μαθιός σοκαρισμένος, περιμένοντας µε ανυπομονησία να μάθει τις προθέσεις του πρωτοξάδελφου του Παύλου.

Τότε ο Αντρέας, µε τα µάτια του να πετούν σπίθες, αρχίζει να προσβάλλει εκείνον και την οικογένειά του, ζητώντας του να κόψουν κάθε επαφή µε τους Βρουλάκηδες. Ακούγοντας τον Αντρέα να ξεστομίζει βαριές κουβέντες για τη μητέρα και τον αδελφό του, το μυαλό του Μαθιού θολώνει και κυριεύεται από οργή. Με όση δύναμη του έχει απομείνει, σηκώνεται από το κρεβάτι και ζητάει επιτακτικά από τον Αντρέα να φύγει αμέσως από το νοσοκομείο και να µην τον ξαναπλησιάσει ποτέ.

Όμως εκείνος, όχι µόνο δεν φεύγει, αλλά συνεχίζει τις προσβολές, µε το κλίμα ανάμεσά τους να είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Μάλιστα, η κατάσταση δεν αργεί να βγει εκτός ελέγχου, µε τους δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια, αρχίζοντας να ρίχνουν ξύλο ο ένας στον άλλον. Μια νοσοκόμα, ακούγοντας περίεργους θορύβους, συνειδητοποιεί πως συμβαίνει κάτι κακό και σπεύδει στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Μαθιός. Μόλις βλέπει τους δύο άντρες να µαλώνουν άγρια, ζητάει από τον Αντρέα να φύγει, διαφορετικά θα καλέσει την Αστυνομία.

Τότε ο τελευταίος υποχωρεί, όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει εύκολα αυτή τη μάχη. Αντίθετα, είναι αποφασισμένος να προκαλέσει στην οικογένεια της Καλλιόπης τον απόλυτο πόνο, αδιαφορώντας πλήρως για το τίμημα των πράξεών του.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ