Γεύση - Ψυχαγωγία Δήμος Κισάμου Δήμος Πλατανιά

Κίσαμος: Συναυλία με τον Κώστα Λειβαδά και την Ανδριάννα Μπάμπαλη στα Νοπήγεια

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Δήμο Κισάμου και την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, συνδιοργανώνουν συναυλία, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:00 μ.μ. στο Πέτρινο Θέατρο στα Νοπήγεια.

Η παραπάνω συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών δρώμενων που πραγματοποιούν τόσο ο Δήμος Πλατανιά όσο και ο Δήμος Κισάμου σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα αντίστοιχες δράσεις που προάγουν την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς της γενιά μας,  με δεκάδες γνωστά τραγούδια που κοσμούν τη δισκοθήκη μας πάνω από 20 χρόνια, υπόσχεται μια μοναδική παράσταση, μαζί με το καλλιτεχνικό του alter ego την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Από το «Μοίρα μου έγινες» μέχρι το «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» και από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα» το «Σαν να μη πέρασε μια μέρα» και το «Για να σε συναντήσω» ως το «Η επίμονή σου» το « Είναι εντάξει μαζί μου» και τον τελευταίο δίσκο του Κώστα « Περιοδεία εντός» που δίνει άτυπα και τον τίτλο σε αυτή την σειρά παραστάσεων.

Η συναυλία διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ Α.Ε και Castro Hotel. Οδοιπορικά έξοδα των καλλιτεχνών ανέλαβε η ΑΝΕΚ LINES-BLUE STAR FERRIES και τη διαμονή τους η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, που φιλοξενεί και τη συναυλία στο Πέτρινο Θέατρο
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ