Γεύση - Ψυχαγωγία

Τα γενέθλια της Ευγενίας Σαμαρά και οι διακοπές της σε Νέα Υόρκη και Περού

Το κορίτσι του Σασμού, η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Αθήνα με καλούς φίλους και συναδέλφους. Έκλεισε τα 36 της χρόνια όπως φαίνονται και τα κεράκια που έσβησε, στην τούρτα, που έκοψε με  αγαπημένα της πρόσωπα. Στις ιστορίες που ανέβασαν οι κολλητές της φίλες, επίσης ηθοποιοί, Ζέτα Μακρυπούλια και Σάντυ Χατζηιωάννου είδαμε κέφι, χαρές και όμορφες ευχές για την Ευγενία.

Η Ευγενιά Σαμαρά, είναι ένα πολυταξιδεμένο κορίτσι με έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα λογαριασμό στο instagram όπου συνδυάζει όμορφες εικόνες με έξυπνα post.

Φέτος έκανε διακοπές διαρκείας στη Νέα Υόρκη και το Περού, όπου μας έδειχνε τις ομορφιές και τις εμπειρίες της από τους δυο μαγευτικούς προορισμούς. Η ίδια είχε καταρτίσει μια λίστα με όσα ήθελε να κάνει και να δει και τελικά όλα τα πρόλαβε!

Ψάρεψε στον Αμαζόνιο, έκανε βόλτες στη ζούγκλα, έμεινε σε δεντρόσπιτο και είδε αστέρια και νεφελώματα, δοκίμασε ένα φυσοκάλαμο, είδε τις Άνδεις χιονισμένες, πέταξε με μικρό αεροπλάνο πάνω από τον πολιτισμό των Νάσκα και νωρίτερα είχε επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη, κάνοντας βόλτες στο Σόχο, στο Μπρούκλιν και τρώγοντας πατάτες τηγανιτές και μπέργκερ. Στο ενδιάμεσο είχε κάνει ένα ταξίδι εξπρές στη μαγευτική Σαμοθράκη.

Οι φίλοι της την αγαπούν πολύ και όλοι μιλούν για το χιούμορ της, τη σοφία της και τον ακέραιο χαρακτήρα της. Γι’ αυτό και έχει καταφέρει να έχει τόσους φίλους και ειδικά από τον επαγγελματικό της χώρο.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ