Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίσαμος: Επίσκεψη Ντόρας Μπακογιάννη σε Καστέλλι και Πολυρρήνεια

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε σήμερα το Καστέλλι και την Πολυρρήνεια όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. «Η Κίσαμος ήταν η πιο αδικημένη περιοχή. Ο πρώτος βασικός λόγος ήταν ότι ο ΒΟΑΚ σταματούσε στα Χανιά, δεν έφτανε στο Καστέλλι. Χωρίς αμφιβολία, τα μεγαλύτερα έργα που σχεδιάσαμε και που ήδη τρέχουν προς ολοκλήρωση οι διαγωνισμοί τους, είναι ο ΒΟΑΚ και το Φράγμα του ποταμού Ταυρωνίτη που ήταν ένα όνειρο δεκαετιών. Επίσης η οδική σύνδεση ΒΟΑΚ – Αεροδρόμιο Χανίων και η Παράκαμψη Κισάμου, μελετώνται πια με γρήγορες διαδικασίες και με στόχο να ολοκληρωθούν άμεσα, για να εξασφαλίσουμε τις χρηματοδοτήσεις και να υλοποιηθούν μαζί με τον ΒΟΑΚ. Ολοκληρώθηκε η Λιμνοδεξαμενή του Ομαλού και είναι σε εξέλιξη με πλήρη χρηματοδότηση η Λιμνοδεξαμενή του Έλους. Η Κίσαμος σήμερα έχει ήδη εξασφαλίσει την μερίδα του λέοντος στα αναπτυξιακά έργα και διεκδικεί ακόμα περισσότερα. Επίσης άλλα μικρότερα έργα τρέχουν όπως το Κλειστό Γυμναστήριο και τα νέα Λύκεια Κισάμου. Παράλληλα εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του δρόμου στην Πολυρρήνεια, ενός σημαντικού έργου, που θα αναδείξει τις ομορφιές μιας μοναδικής περιοχής» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Tέλος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ΝΔ για την νέα τετραετία οι οποίες είναι η αύξηση των μισθών, η ενίσχυση του ΕΣΥ και η περαιτέρω αύξηση των ρυθμών ανάπτυξης, ώστε να υπάρξει μέρισμα ευημερίας για όλους.
Ο δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης καλωσορίζοντας την Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε: «η Κίσαμος οφείλει να είναι μαζί σας γιατί οτιδήποτε χρειάστηκε ο δήμος μας ήσασταν πάντα δίπλα μας. Και για τον Μπάλο, τα Φαλάσαρνα και το Λαφονήσι έχουμε ίδιες απόψεις οι οποίες θα χαράξουν το μέλλον της περιοχής». Επίσης ο κ. Μυλωνάκης αναφέρθηκε στα έργα ύδρευσης και άρδευσης που έχουν δρομολογηθεί, στα νέα λύκεια Κισσάμου, στο κλειστό γυμναστήριο, στον κόμβο του Δραπανιά και το δρόμο της Πολυρρήνειας, έργα στα οποία όπως υπογράμμισε ήταν καθοριστική η συμβολή της Ντόρας Μπακογιάννη. «Ο Κισαμίτικος λαός θα σας βοηθήσει, θα είναι δίπλα σας» είπε ο κ. Μυλωνάκης.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ