Δήμος Κισάμου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Θρήνος στην Κίσαμο! Έφυγε από τη ζωή το κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί κατά λάθος από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του σε χωριό της Κισάμου. Το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες. κατέληξε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Μαΐου.

Σύμφωνα, με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση

Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.

Το χρονικό του συμβάντος

Όλα έγιναν την Τρίτη 16 Μαΐου σε χωριό της Κισάμου όταν ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, όπως ισχυρίστηκε, δεν είδε πως το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Τόσο οι γονείς όσο και η οικογένεια της μικρής βρίσκονταν σε σοκ από την πρώτη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, ενώ ο πατέρας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που συνέβη στην οικογένειά του.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ