ΔΙΕΘΝΗ

Ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή διαμερίσματα καραντίνας και τεστ για κορωνοϊό!

Την ώρα που ο ξενοδοχειακός κλάδος σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μια αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελβετία αποφάσισε να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες… καραντίνας στους επισκέπτες της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Le Bijou με καταλύματα στη Ζυρίχη, τη Γενεύη, τη Βασιλεία και σε άλλες πόλεις της Ελβετίας, προσφέρει πολυτελή «διαμερίσματα καραντίνας» με το νέο πακέτο «Υπηρεσία Covid-19».

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της αλυσίδας, τα Le Bijou Apartments κάνουν τη διαφορά, καθώς λειτουργούν χωρίς προσωπικό (συμπεριλαμβανομένου και του check-in). Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και ανέσεις όπως σάουνα, τζακούζι, τζάκι και γυμναστήρια, ενώ προσφέρονται υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων και οι προσωπικές υπηρεσίες σεφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πακέτο «Υπηρεσία Covid-19» περιλαμβάνει τεστ για τον κορονοϊό στο δωμάτιο!

Οι έξτρα υπηρεσίες περιλαμβάνουν επισκέψεις γιατρών και 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα σε συνεργασία με ιδιωτική κλινική.

Όσο για το κόστος; Η απλή διαμονή σε αυτά τα διαμερίσματα ξεκινάει από περίπου 450 ευρώ ανά διανυκτέρευση αυτή την περίοδο. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες- ιατρικές και μη- έχουν έξτρα κόστος, με το τεστ για τον κορονοϊό να κοστίζει 450 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ