ΚΡΗΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

“Βόμβα” Αρναουτάκη: Αυτοί θα είναι οι τέσσερις αντιπεριφερειάρχες της Κρήτης – Πώς θα είναι η νέα ηγετική ομάδα (βίντεο)

“Βόμβα” του Σταύρου Αρναουτάκη στην εκπομπή “ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ” στην “ΚΡΗΤΗ TV”. Με τη φράση «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ο περιφερειάρχης Κρήτης αποκάλυψε πως ανανεώνει τη θητεία από την 1η Ιανουαρίου των τεσσάρων αντιπεριφερειαρχών: Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, Χανίων Νίκου Καλογερή, Ρεθύμνου Μαίρης Λιονή και Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη.

Μάλιστα, η κ. Λιονή θα αναλάβει και τα ηνία της Οικονομικής Επιτροπής έχοντας αναβαθμισμένο ρόλο αλλά και λόγο στη νέα ηγετική ομάδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Αρναουτάκης χαρακτήρισε του αντιπεριφερειάρχες απόλυτα επιτυχημένους, κάτι που τους κάνει να παραμένουν από τη νέα αυτοδιοικητική θητεία στις θέσεις τους.

Με τις διεργασίες να είναι έντονες όσον αφορά τη νέα ομάδα που θα ηγηθεί στην Περιφέρεια Κρήτης τη νέα αυτοδιοικητική πενταετία, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας στην εκπομπή “ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ” της “ΚΡΗΤΗ ΤV”, άνοιξε τα χαρτιά του για το πώς θα επιλέξει τα πρόσωπα που θα βρεθούν σε κομβικές θέσεις. Παράλληλα, νέα πρόσωπα θα τοποθετηθούν σε κομβικές θέσεις θεματικών αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων συμβούλων.

«Δε θα επιλέξω του συνεργάτες μου ανάλογα με τη δυναμική τους, αλλά με βάση το γνωστικό αντικείμενο και την ικανότητά τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.  Αρναουτάκης.

Ωστόσο γρίφος για τον Σταύρο Αρναουτάκη είναι κυρίως η Περιφερειακή Ενότητα του Ηρακλείου, όπου η δυναμική των υποψηφίων του, μετά τις περιφερειακές εκλογές, είναι τέτοια που απαιτεί προσεκτική επιλογή, μιας και στη λίστα υπάρχουν πολλοί αλλά και πολλές που έχουν φιλοδοξία να συμμετέχουν σε αυτή την ηγετική ομάδα. Στις σκέψεις του περιφερειάρχη είναι να επιλεγούν πρόσωπα που ουσιαστικά θα διαθέτουν και το γνωστικό αντικείμενο ανάλογα με τη θέση, μιας και για τον ίδιο η επόμενη πενταετία είναι κομβικής σημασίας για την Περιφέρεια Κρήτης, με σημείο αναφοράς τα έργα του νέου κρητικού αυτοκινητοδρόμου, του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι αλλά και των σημαντικών υποδομών στον πρωτογενή τομέα.

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ