ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Μαίρη από την Κρήτη που είχε βάρδια στο κυλικείο του τρένου τη μοιραία βραδιά

Η Μαίρη Μ. από τη Μεσαρά που έφυγε από το Ηράκλειο για να εργαστεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αγνοείται. Η Μαίρη δούλευε στο κυλικείο του μοιραίου τρένου το βράδυ του δυστυχήματος και μέχρι αυτή την ώρα αγνοείται. Η οικογένειά της βρίσκεται στην Λάρισα για να δώσει δείγμα DNA. Για να βοηθήσουν μάλιστα στην αναγνώριση, έφυγαν από το χωριό ο αδελφός και η κόρη της με σκοπό να δώσουν δείγμα για εξέταση DNA. H ίδια δήλωνε ότι διέμενε στη Θεσσαλονίκη.
Στο μεταξύ με ιδιαίτερο συγκινητικό τρόπο αποχαιρέτησαν τους συναδέλφους τους που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο.
Την ανάρτηση με το συγκλονιστικό μήνυμα και τις φωτογραφίες και τα ονόματά τους, έχουν αναπαράγει συγγενείς των θυμάτων αλλά και εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στους σιδηροδρόμους, αποτελείται από τις 11 φωτογραφίες των θυμάτων και τα ονόματά τους.
“Οι συνάδελφοί μας! Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ! ευχαριστούμε για τη συνεργασία και “καλό δρόμο”.
Ανάμεσά τους σιδηροδρομικούς που έχασαν τη ζωή τους είναι ο 32χρονος Δημήτρης Μασσαλής, μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62, ο οποίος έχασε ακαριαία τη ζωή του.
Η σύντροφός του 32χρονου, Κατερίνα μην μπορώντας να πιστέψει πως δεν θα τον ξαναδεί με αναρτήσεις της στα social media, εξέφρασε την οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που έχει βυθίσει την Ελλάδα στον θρήνο.
Τη ζωή του έχασε και ο Γιώργος Κουτσούμπας, ο ένας εκ των μηχανοδηγών της εμπορικής αμαξοστοιχίας, αλλά και δύο μηχανοδηγοί που ήταν εκτός υπηρεσίας.
Ο 29χρονος Δημήτρης από την Αλεξανδρούπολη, γιος πρώην σιδηροδρομικού, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, επέστρεφε από την Αθήνα και επέβαινε στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία, αλλά και ο 35χρονο Σπύρος Βούλγαρης από το Λιανοκλάδι, ο οποίος ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη ως επιβάτης προκειμένου ν’ αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επομένη για την Αθήνα.
Ο 29χρόνος Παναγιώτης, εργαζόμενος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ήταν συνοδός στο μοιραίο δρομολόγιο.

ΠΗΓΗ: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ