Αρχείο

Το Voodoo κερδίζει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης

Ο χειμώνας είναι εδώ και η πρωτεύουσα είναι γεμάτη προτάσεις με σκοπό να φτάσει τη διασκέδαση μας στο κόκκινο. Η καλοκαιρινή σεζόν είναι αφιερωμένη στην Παραλιακή αφού είναι ο απόλυτος προορισμός κάθε Αθηναίου που σέβεται την βραδινή του έξοδο. Για τον χειμώνα όμως αυτό τον ρόλο παίρνει το Γκάζι, ο σύγχρονος βιότοπος κάθε Αθηναίου, η πιο λαοφιλής και πολυσύχναστη γειτονιά της πρωτεύουσας, με το που έρχεται ο Σεπτέμβριος. Η διασκέδαση λοιπόν εδρεύει σταθερά και αυτή την χρονιά του 2018-2019, στην γειτονιά του Κεραμικού και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό, αφού επιστρέφει στα χειμερινά νυχτερινά δρώμενα εκείνο το μαγαζί, που δεν υπολογίζει από εποχές και περιοχές. Ο λόγος φυσικά για το θρυλικό Voodoo club, εκείνο το μαγαζί που ξεσηκώνει όλο το αθηναϊκό κοινό και μετατοπίζει το ενδιαφέρον στην Ιερά Οδό σε κάθε μέρα λειτουργίας του.  Σε οποιαδήποτε στέγη και αν βρέθηκε, οποιαδήποτε εποχή και να το εξετάζουμε ως μέρος, ένα είναι το σίγουρο. Το Voodoo ακόμα και αν δεν το επιλέξεις για το main ποτό σου από νωρίς το βράδυ, αναμφίβολα θα βρεθείς εκεί για ένα after drink πριν γυρίσεις στο σπίτι σου. Είναι ομολογουμένως το μαγαζί που κλείνει τελευταίο τις πόρτες του, όταν έξω έχει ξημερώσει καλά αφού κρατάει το κέφι και την διασκέδαση αμείωτα, μέχρι το πρωί. Η διασκέδαση στο Voodoo είναι μια έννοια εγγυημένη, αφού δεν έχει άδικα τον τίτλο του top ελληνάδικου της πόλης, και όποιος το επισκέπτεται μία φορά, το κάνει αυτόματα στέκι του , μετατρέποντας το έτσι πολύ γρήγορα σε ένα hotspot με διαχρονική αξία στα νυχτερινά δεδομένα. Το γνήσιο ελληνικό στοιχείο θα πρωτοστατεί και φέτος σε κάθε event του, κάτι που θα το θέσει για ακόμα μια χρονιά πολύ ψηλά δίνοντας του έτσι την ταυτότητα ενός από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης.

Το Voodoo Γκάζι είναι ένας χώρος που μετατρέπει την έξοδο σου σε ένα non stop party με το αθηναικό κοινό να χορεύει και να τραγουδάει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και φυσικά όχι άδικα. Είναι εκείνος ο χώρος που έρχεται και τον χειμώνα του 2018-2019, με καθημερινά πάρτι, σε συνδυασμό με το γνήσιο ελληνικό στοιχείο που πρωτοστατεί φυσικά σε κάθε event του, κομμάτια που το έθεσαν τόσο ψηλά, δίνοντας του έτσι την ταυτότητα ενός από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης με ένα συνεχώς αυξανόμενο φανατικό κοινό. Όσο η ώρα όμως περνάει στην περιοχή του Κεραμικού, το Voodoo club, γίνεται το μεγαλύτερο hotspot της νυχτερινής Αθήνας, με πάρτι ικανά να εντυπωσιάσουν όλες τα γούστα, και special surprises που θα αφήσουν για άλλη μια φορά εποχή στα νυχτερινά δρώμενα. Το Voodoo bar, μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλη της νυχτερινής Αθήνας από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε αφού προάγει την έννοια της απόλυτης διασκέδασης και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον όλης της πόλης που το επιλέγει φανατικά για να ζήσει την έννοια της ψυχαγωγίας σε όλο της το μεγαλείο.

Το Voodoo bar, μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλη της νυχτερινής Αθήνας από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε αφού προάγει την έννοια της απόλυτης διασκέδασης και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον όλης της πόλης που το επιλέγει φανατικά για να ζήσει την έννοια της ψυχαγωγίας σε όλο της το μεγαλείο. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε καλά πως το Γκάζι είναι η Παραλιακή του χειμώνα, ο σύγχρονος βιότοπος κάθε νέου που σέβεται τη διασκέδαση του και θέλει να τη φτάσει στο κόκκινο και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει έναν και μόνο σκοπό. Να προκαλέσει τον χαμό που μόνο οι ιθύνοντες του Voodoo γνωρίζουν πώς γίνεται. Ξεσηκωτικά πάρτι, μοναδικά events, εκρηκτικές παρουσίες, εξαιρετικά καλά ενημερωμένη κάβα και απίστευτα θετική διάθεση και ενέργεια, είναι ελάχιστα στοιχεία για το συγκεκριμένο μαγαζί.

Μπορεί λοιπόν η Αθήνα να έχει πολλές επιλογές για να απολαύσεις το ποτό σου όμως όσο η ώρα όμως περνάει το Voodoo club, γίνεται το μεγαλύτερο meet point της νυχτερινής Αθήνας. Ας μιλήσουμε όμως λίγο για τα πάρτι που θα μονοπωλήσουν το αθηναικό ενδιαφέρον και θα χρωματίσουν με τον πιο όμορφο τρόπο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του μοναδικού Voodoo club. Οι Τετάρτες λοιπόν ανήκουν στο μοναδικό και άκρως ξεσηκωτικό  πάρτι, Obsession. Οι top dj’s της πόλης βάζουν φωτιά στα decks του και το στολίδι του Κεραμικού παίρνει την εικόνα του πιο ξέφρενου Σαββάτου. Oι Πέμπτες έχουν το σημάδι του Trashtest vs vatrelo, ένα event που τα έχει όλα. Μουσικές που ικανοποιούν τον καθένα και μια ενέργεια που δύσκολα συναντάς όμοια της. Παρασκευή στο Γκάζι αποτελεί από μόνη της, μια εγγύηση της επιτυχίας, πόσο μάλλον όταν θα την περάσεις στο Voodoo club Γκάζι με τον μοναδικό συνδυασμό 3 εξαιρετικών πάρτι. Έτσι, Wet kiss-Σκασιαρχείο και plus one ενώνουν τις δυνάμεις και το αποτέλεσμα έχει ξεπεράσει ήδη κάθε προσδοκία, αφού το μαγαζί είναι επιεικώς κατάμεστο. Το Σαββατοκύριακο τιμάει το γνήσιο ελληνικό στοιχείο που διέπει το Voodoo club και το έκανε τόσο γνωστό και τόσο αγαπητό σε όλους μας. Έτσι, τα Σάββατα ανήκουν στο We like greek και τα καλύτερα ελληνικά βρίσκουν πλέον την μόνιμη στέγη τους με τον κόσμο να το καθιστά την νούμερο ένα επιλογή για τα χειμερινά μας Σάββατα. Τέλος, οι Κυριακές θα είναι άμεσα συνυφασμένες με το πολύ δημοφιλές και πολύ αγαπημένο όλων μας Σόδομα και Γόμορα, με τα καλύτερα vibes της πόλης να πρωταγωνιστούν και όλη την πόλη να χορεύει και να τραγουδάει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ