Διάφορα

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Voodoo

Η Αθήνα έχει την δυνατότητα να προσφέρει μεγάλη ποικιλία όσον αφορά την νυχτερινή διασκέδαση, με πολλά κλαμπ και μπαρ στο κέντρο που διακοσμούν την πόλη και τις νύχτες μας με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Το Γκάζι στέκεται επιβλητικά στις κορυφαίες θέσεις όσον αφορά τις προτιμήσεις των Αθηναίων, με κάθε λάτρη της γνήσιας διασκέδασης να επιλέγει φανατικά κάθε στενάκι του, καθιστώντας το κατάμεστο. Ένα από τα μαγαζιά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον της πόλης και κατ’ επέκτασιν κάθε γνήσιου λάτρη της νυχτερινής ψυχαγωγίας, είναι φυσικά το Voodoo club. Το Voodoo club athens ακόμα και αν δεν το επιλέξεις για το main ποτό σου από νωρίς το βράδυ, αναμφίβολα θα βρεθείς εκεί για ένα after drink πριν γυρίσεις στο σπίτι σου. Είναι ομολογουμένως το μαγαζί που κλείνει τελευταίο τις πόρτες του, όταν έξω έχει ξημερώσει καλά αφού κρατάει το κέφι και την διασκέδαση αμείωτα, μέχρι το πρωί.

Όσο η ώρα όμως περνάει στην περιοχή του Κεραμικού, το Voodoo club, γίνεται το μεγαλύτερο hotspot της νυχτερινής Αθήνας, με πάρτι ικανά να εντυπωσιάσουν όλες τα γούστα, και special surprises που θα αφήσουν για άλλη μια φορά εποχή στα νυχτερινά δρώμενα. Το Voodoo bar, μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλη της νυχτερινής Αθήνας από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε αφού προάγει την έννοια της απόλυτης διασκέδασης και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον όλης της πόλης που το επιλέγει φανατικά για να ζήσει την έννοια της ψυχαγωγίας σε όλο της το μεγαλείο.

Μπορεί λοιπόν η Αθήνα να έχει πολλές επιλογές για να απολαύσεις το ποτό σου όμως όσο η ώρα όμως περνάει το Voodoo club γκάζι, γίνεται το μεγαλύτερο meet point της νυχτερινής Αθήνας. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε καλά πως το Γκάζι είναι η Παραλιακή του χειμώνα, ο σύγχρονος βιότοπος κάθε νέου που σέβεται τη διασκέδαση του και θέλει να τη φτάσει στο κόκκινο και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει έναν και μόνο σκοπό. Να προκαλέσει τον χαμό που μόνο οι ιθύνοντες του Voodoo γνωρίζουν πώς γίνεται. Το γνήσιο ελληνικό στοιχείο θα πρωτοστατεί και φέτος σε κάθε event του, κάτι που θα το θέσει για ακόμα μια χρονιά πολύ ψηλά δίνοντας του έτσι την ταυτότητα ενός από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης. Οι Τετάρτες λοιπόν ανήκουν στο μοναδικό και άκρως ξεσηκωτικό πάρτι, Obsession ενώ οι Πέμπτες έχουν το σημάδι του Trashtest vs vatrelo. Wet kiss-Σκασιαρχείο και plus one ενώνουν τις δυνάμεις τους κάθε Παρασκευή και το αποτέλεσμα έχει ξεπεράσει ήδη κάθε προσδοκία ενώ τα Σάββατα ανήκουν στο We like greek και οι Κυριακές στο πολύ δημοφιλές και πολύ αγαπημένο όλων μας Σόδομα και Γόμορα, με τα καλύτερα vibes της πόλης να πρωταγωνιστούν.

Η διασκέδαση στο Voodoo γκάζι τηλέφωνο είναι μια έννοια εγγυημένη, αφού δεν έχει άδικα τον τίτλο του top ελληνάδικου της πόλης, και όποιος το επισκέπτεται μία φορά, το κάνει αυτόματα στέκι του , μετατρέποντας το έτσι πολύ γρήγορα σε ένα hotspot με διαχρονική αξία στα νυχτερινά δεδομένα.

 

 

 

 

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ