ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη (Live)

Ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας επιχειρεί να στείλει στο τριήμερο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που ξεκινά απόψε έως και την Κυριακή, ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.  

Ο ίδιος και οι στενοί συνεργάτες του έχουν εργαστεί ώστε να αυτές οι τρεις μέρες να δώσουν μια νέα δυναμική στο κόμμα διεκδικώντας εκ νέου την επαφή με την κοινωνία. Το συνέδριο ξεκινά με ανοιχτή πολιτική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σήμερα στις 18:00 στο κλειστό στάδιο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Φαλήρου, με κεντρικό σύνθημα: «Η Κοινωνία στο Προσκήνιο».

Δείτε την έναρξη των εργασιών και την ομιλία του προέδρου όπου και θα δώσει το στίγμα της πολιτικής ταυτότητας του κόμματος:

Πρόεδρος του Συνεδρίου θα είναι ο πρώην Υπουργός Πέτρος Ευθυμίου, ένα πρόσωπο με αντιδικτατορική δράση και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, καθώς υπήρξε μέλος της πρώτης Κεντρικής Επιτροπής τον Σεπτέμβρη του 1974.

Το συνέδριο του Κινήματος θα χαιρετήσουν με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας και ΓΓ του Partito Democratico, Ενρίκο Λέττα, η Πρόεδρος του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) Κριστίνα Ναρμπόνα, ο συμπρόεδρος του SPD Λαρς Κλίνγκμπαιλκαι η Πρόεδρος των Σλοβένων ΣοσιαλιστώνΤάνια Φαγιόν.

Το συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους η επικεφαλής της Ευρωομάδας των Δημοκρατών και Σοσιαλιστών Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Σεργκέι Στάνισεφκαι αντιπροσωπείες του γερμανικού SPD, της ΕΔΕΚ και του ρουμανικού σοσιαλιστικού κόμματος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ