Νομός Χανίων ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αντιπεριφέρεια ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Η καλή συνεργασία παράγει αποτελέσματα για τα Χανιά»

Την έδρα της Π.Ε. Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καλογερή  και στελέχη των υπηρεσιών. Τα θέματα που απασχόλησαν  τη συνάντησή τους ήταν η πρόοδος των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Π.Ε. Χανίων, όπως υποδομές και οι λιμνοδεξαμενές Έλους και Ομαλού, για τα οποία ως επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη μπροστά» εργάστηκε και ο ίδιος μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε την ικανοποίησή του από τη συνεργασία που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Καλογερή τονίζοντας: «Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια καλή συνεννόηση για τα θέματα των Χανίων και η καλή συνεννόηση οδηγεί στη καλή συνεργασία. Από τη σημερινή ενημέρωση κρατάω ως θετική εξέλιξη την αδειοδότηση του χώρου εναπόθεσης των υλικών από τις εργασίες για τη διάνοιξη της παράκαμψης των Τοπολίων κάτι που επιτέλους οδηγεί στην ολοκλήρωση του έργου».

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της θητείας του στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε: «Μετά από 9 χρόνια στην Περιφέρεια Κρήτης, κλείνει σιγά σιγά για εμένα ένας μεγάλος κύκλος, γεμάτος εμπειρίες και γνώσεις. Έμαθα πολλά, γνώρισα τα προβλήματα και τις προκλήσεις για το σήμερα και το αύριο της Κρήτης. Από το 2019 που είμαι επικεφαλής της παράταξης “Η Κρήτη μπροστά” εργάστηκα με συνέπεια για να δώσουμε μια διαφορετική αντίληψη για τη λειτουργία της αντιπολίτευσης μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Επιλέξαμε να είμαστε παραγωγικοί και δημιουργικοί, αποφύγαμε τη στείρα άρνηση και τις εντάσεις. Αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε περιφερειακά και όχι παραταξιακά, βάζοντας πάντοτε την Κρήτη μπροστά σε κάθε μας απόφαση. Προσωπικά θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στην Περιφέρεια Κρήτης από όποια θέση και να βρίσκομαι και θα συνεχίσω να εργάζομαι για την πρόοδο των Χανίων και όλης της Κρήτης».

Αναφερόμενος, τέλος, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης τόνισε: «Τίποτα δεν έχει κριθεί, οι κάλπες είναι άδειες και θα γεμίσουν ξανά από την αρχή με τα ψηφοδέλτια των πολιτών. Η νίκη της ΝΔ στις 21 Μαΐου ήταν πολύ μεγάλη αλλά η αυτοδυναμία κρίνεται σε αυτές τις εκλογές. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και αποτελεσματικότητα και αυτό οι πολίτες το ξέρουν καλά. Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός, θα πρέπει όλοι και όλες να ψηφίσουμε και να ολοκληρώσουμε ό,τι ξεκίνησε στις 21 Μαΐου».ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ