Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Ο νέος έρωτας ανατρέπει τα πάντα

Ο Σασμός συνεχίζει με νέα συναρπαστικά επεισόδια που κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Για κάποιους ήρωες έρχονται νέοι έρωτες, ενώ κάποιοι άλλοι σοκάρονται και η εκδίκηση κυριαρχεί στις σκέψεις τους.

Όσο, λοιπόν, ο Σασμός μοιάζει να αργεί κι ενώ ο Πέτρος παλεύει να αποδείξει πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή, μετά τον χωρισμό του από την Θεοδώρα βρίσκει έναν λόγο να χαμογελάει. Ο Πετρής έρχεται πιο κοντά με τη Μαίρη. Την εξέλιξη αυτή την μαθαίνει η Θοδώρα και τρελαίνεται από τη ζήλια της. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί ακόμα περισσότερο την οργή της είναι η ανακοίνωση του Πέτρου στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει ένα οικόπεδο που του είχε ζητήσει.

Ζητάει εκδίκηση

Η Θοδώρα είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον έχει ξεπεράσει. Μάλιστα, η σχέση της με τον Γιώργη έχει συνεχώς προβλήματα και μοιάζει να είναι σε αδιέξοδο, καθώς η κοπέλα συμπεριφέρεται περίεργα. Από την άλλη, όμως, και η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης σιγά σιγά θα φτάσει στο τέλος της, καθώς δεν την ερωτεύτηκε ποτέ. Η ζωή του νεαρού σύντομα αλλάζει ολοκληρωτικά.

Νέος έρωτας που φέρνει νέα προβλήματα

Ο Πέτρος καθώς οδηγά τη μηχανή του, ξεκινά κόντρα με μια άλλη μηχανή. Όταν σταματούν συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για γυναίκα οδηγό. Ο Πέτρος γοητεύεται αμέσως από την Σεμίνα, την οποία θα υποδυθεί η Εριέττα Μανούρη. Οι δυο τους γίνονται ζευγάρι, εκείνος την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ αλλά κι εκείνη κρύβει τα δικά της μυστικά. Από την άλλη, η Θοδώρα είναι σοκαρισμένη από αυτή τη σχέση…

#pgnews