Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Ο Αντρέας σχεδιάζει το τέλος του Μαθιού – Θα τον ξεκάνει στη φυλακή;

Ο Λάζαρος είναι νεκρός στη σειρά Σασμός αλλά δεν φταίει γι’ αυτό η Βασιλική που βρέθηκε στο σημείο που κρυβόταν. Ηθελε να τον σκοτώσει, αλλά ένα λάθος βήμα του τον έκανε να χτυπήσει στο κεφάλι και να χάσει τη ζωή του ακαριαία. Οταν o Mαθιός μάθει πως έγιναν τα πράγματα και ότι η έγκυος γυναίκα του κινδυνεύει να φυλακιστεί, θα πάει να παραδοθεί πρώτος. Θα μάθει από την Καλλιόπη τις λεπτομέρειες εκείνης της βραδιάς και θα απολογηθεί ενώπιον Αντώνη και Γιώργου.

Ο Αντώνης θα είναι σίγουρος πως καλύπτει τη μητέρα του, αλλά παρ’ όλα αυτά, θα αναγκαστεί να του περάσει τις χειροπέδες. Το νέο θα φτάσει στα αυτιά όλων και η Εύα θα είναι εκείνη που θα πληροφορήσει τον Αντρέα Βρουλάκη για τη σύλληψη του Μαθιού. Έξαλλος της λέει ότι περίμενε πως ο Μαθιός θα σκοτώσει τον Λάζαρο ενώ τονίζει ότι μιλούν δήθεν για δυστύχημα για να προστατέψουν τους Σταματάκηδες!

Η γυναίκα, έχοντας στο μυαλό της πως ίσως εκείνος να φταίει για τον θάνατο του αδελφού της Ευθύμη, κάτι που ο Αντρέας φυσικά αγνοεί, του λέει ότι ισχύει και εκείνος της προτείνει να τον βγάλουν μαζί από τη μέση! Η Εύα γίνεται έξαλλη και του λέει να ηρεμήσει και να μην κάνει τίποτα. Αυτός όμως έχει άλλα σχέδια!

Ο Αντρέας μιλά με τον Τηλέμαχο και σχεδιάζουν πώς θα βγάλουν από τη μέση τον Μαθιό. Του λέει πως το χτύπημα θα γίνει με τουφέκι τη μέρα της μεταφοράς!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ