Γεύση - Ψυχαγωγία

Η γη της ελιάς (επόμενα επεισόδια): Τέλος ο Ισίδωρος; Η Χάιδω έξαλλη με τον Λυκούργο που βρήκε σύντροφο

Αρκετές είναι οι συμφορές που έχουν βρει τον Ισίδωρο, αφού πέφτει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, αλλά το κακό δεν σταματάει εκεί.

Ο Καπερνάκος βρίσκει στο χρηματοκιβώτιο την χειρόγραφη διαθήκη του και σε αυτή ο κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, αφού αφήνει σε μία άγνωστη ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το γεγονός πως χάθηκε η πολύτιμη διαθήκη, το άγχος που βιώνει αλλά και οι κακουχίες προκαλούν πρόβλημα στην υγεία του με αποτέλεσμα να αρρωστήσει.

Η σύζυγός του τον φροντίζει συνέχεια, όμως δεν διστάζει να ανακατεύεται και στις επιχειρήσεις του, γεγονός που οδηγεί σε προστριβές, αφού έρχεται σε σύγκρουση για πρώτη φορά με τη Μαρίνα.

Παράλληλα, μία γυναίκα από το παρελθόν του Λυκούργου επιστρέφει στη Μάνη και προκαλεί αναστάτωση. Πρόκειται για την Λουκία που ήταν παντρεμένη με ναυτικό και πλέον επέστρεψε για να βρει άλλον άντρα, διεκδικώντας έντονα τον Λυκούργο.

Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλη την Χάιδω, ενώ εκείνες τις ημέρες βγαίνει το διαζύγιο τους. Πάντως, ο Λυκούργος καλεί τη Λουκία να τον συνοδεύσει στο γάμο του ανιψιού του, Χρήστου.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ