Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός (επόμενα επεισόδια): Η Εύα πετάει τη Θοδώρα στο γκρεμό!

Η Εύα έχει γοητευτεί πολύ από τον Γιώργο και κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει κοντά του. Ωστόσο αυτός δεν έχει ξεπεράσει τη Θοδώρα, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα πλέον.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν μία συνάντηση, στην οποία συζητούν, προκειμένου να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, αφού και οι δύο αγαπούν ο ένας τον άλλον.

Οι κινήσεις που κάνει η Εύα, έχουν δείξει ξεκάθαρα στη Θοδώρα τι πρέπει να κάνει και έτσι θα τον διεκδικήσει μέχρι το τέλος.

Έτσι ενώ η Εύα και ο Γιώργος κανονίζουν ένα ραντεβού, η Θοδώρα μπαίνει εμπόδιο, προκειμένου να τους χαλάσεις τις στιγμές που θα περάσουν μαζί.

Η Εύα παίρνει μία φρικιαστική απόφαση!

Η ψύχωση που έχει η Εύα με τον Γιώργο είναι ξεκάθαρη πλέον, αφού δίνει εντολή σε έναν άντρα της εμπιστοσύνης της να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου της Θοδώρας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα, καθώς οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, διαπιστώνει πως τα φρένα δεν λειτουργούν. Την κοπέλα την πιάνει πανικός και στην προσπάθειά της να σταματήσει το αμάξι που κινείται ανεξέλεγκτα οδηγείται σε γκρεμό.

Την τελευταία στιγμή, γλιτώνει από μία βουτιά θανάτου, αλλά ο τρόμος που νιώθει είναι τεράστιος. Αμέσως ενημερώνονται οι δικοί της άνθρωποι και σπεύδουν κοντά της. Μόλις διαπιστώνουν πως τα φρένα ήταν κομμένα, συνειδητοποιούν πως κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ