ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμης – Οι καταθέσεις «φωτιά»

Δεκαεπτά μήνες μετά την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμης Βασίλη από το Κορωπί, υπάρχει κινητικότητα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με την εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Μετά την έρευνα της εκπομπής και τη νέα μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου της οικογένειας Αναστάσιου Ντούγκα, άνοιξε ένας νέος κύκλος καταθέσεων.

Από την αρχή, οι γονείς της αγνοούμενης επέμεναν πως δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια από τις φίλες της για το τι πραγματικά συνέβαινε τον τελευταίο καιρό στη ζωή της. Πιστεύουν ότι κάτι θα τους είχε εκμυστηρευτεί, που θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Τι λένε οι φίλες της στο «Τούνελ»

Η εκπομπή εντόπισε μία αδελφική φίλη της Άρτεμης, που μίλησε συγκινημένη στην κάμερα.

«Πάει ο νους μας στο κακό. Και για μας δεν είναι εύκολο, δε μας είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Γενικά η Άρτεμις ήταν κλειστή σαν χαρακτήρας, δύσκολα ανοιγόταν. Μας είχε πει ότι έψαχνε δουλειά, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, ήθελε απλά το χαρτζιλίκι της. Γνωρίζαμε και για το αγόρι που είχε βγει ραντεβού, αλλά ήταν μία απλή γνωριμία».

«Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός. Ειδικά στην αρχή φοβηθήκαμε με την όλη υπόθεση. Μας έχει επηρεάσει. Θέλω να πιστεύω ότι είναι κάπου καλά και ότι θα γυρίσει» κατέληξε.

Τι συνέβη πριν χαθεί

Άλλη «κολλητή» φίλη της αγνοούμενης, αναφέρει στο «Τούνελ» ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι πριν από την εξαφάνιση και πιθανόν να σχετίζεται με αυτή.

«Μία ημέρα μέσα στο καλοκαίρι την έψαχναν οι γονείς της γιατί έλειπε για ώρες. Σ΄ εμένα είχε πει πως θα πήγαινε μόνη της για μπάνιο προς τη Βάρκιζα. Δεν την πίστεψα ωστόσο… Είναι πολλά τα σενάρια που μου περνάνε από το μυαλό. Φοβάμαι πως της έχει συμβεί κάτι κακό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Άρτεμις χάθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου του 2020 από το Κορωπί, όπου έμενε με την οικογένειά της.

Έχει ύψος 1.62 και για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ