ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγουν στόματα στην Ανδραβίδα – Φόβοι ότι ο δολοφόνος εμπλέκεται και στην εξαφάνιση δύο εργατών

Ανοίγουν τα στόματα για τον δολοφόνο της Ανδραβίδας που εκτέλεσε το ζευγάρι των αλλοδαπών και στραγγάλισε τα δύο παιδιά τους, γιατί απλά του χρωστούσαν μερικά ενοίκια από το σπίτι που τους νοίκιαζε. Πλέον -έπειτα από την προφυλάκισή του- έρχονται στο φως πληροφορίες για το παρελθόν του, ενώ οι Αρχές είναι έτοιμες να ερευνήσουν ακόμα και υποθέσεις εξαφάνισης προσώπων που είχαν τσακωθεί με τον 60χρονο Διονύση Βαρβαρέσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ετοιμάζονται να ζητήσουν τη συνδρομή της Europol για την αναζήτηση δύο συγκεκριμένων ανδρών, ενός Αλβανού κι ενός Βούλγαρου, που ήταν εποχικοί εργάτες στην περιοχή της Ανδραβίδας. Οι εργάτες γης είχαν διαπληκτιστεί το 2019 με τον Δ. Βαρβαρέσο και μέσα σε δύο ημέρες εξαφανίστηκαν από την περιοχή. Το περιστατικό συνέβη σε καφενείο οικισμού έξω από την Ανδραβίδα, με τον μετέπειτα δράστη της τετραπλής δολοφονίας να εξαπολύει σε βάρος τους ρατσιστικά σχόλια που αφορούσαν την καταγωγή τους, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και ο 60χρονος να βγάλει όπλο και να τους απειλήσει.

Αμέσως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το συμβάν έληξε εκεί. Ωστόσο, δύο ημέρες αργότερα, ο εργοδότης των δύο ανδρών είπε σε ανθρώπους της περιοχής πως ο Βούλγαρος και ο Αλβανός δεν εμφανίστηκαν για δουλειά. Μάλιστα, φέρεται να έφυγαν χωρίς καν να ζητήσουν τα μεροκάματά τους. Η υπόθεση ερευνάται πολύ σοβαρά από τις Αρχές και ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν θα ζητηθεί η συνδρομή της Europol, προκειμένου να εντοπιστούν οι δύο εργάτες στις χώρες τους.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ