Γεύση - Ψυχαγωγία

“Ο Παράδεισος Των Κυριών”: Σε σοκ ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις για την βραδιά του φόνου!

Η νέα σειρά του Alpha έχει αγαπηθεί ήδη από πολλούς τηλεθεατές και αυτό αναμένεται να συνεχίσει, ειδικά με όσα έρχονται.

Συγκεκριμένα, θα δούμε την Αμαλία να είναι πολύ ανήσυχη για τον Ντίνο, μετά από αποκαλύψεις που της κάνει ο Άρης σχετικά με αυτόν.

Ακόμα θα δούμε τον Αποστόλη να έχει μία συνάντηση με τον Ζήση, προκειμένου να μιλήσουν για τα όσα κάνει ο Ντίνος και τις επόμενες κινήσεις του, ωστόσο μία δυσάρεστη έκπληξη αναμένεται να τον βρει.

Από κει και πέρα, θα δούμε και πάλι τον Ντίνο, ο οποίος θα έχει μία αρκετά άσχημη κόντρα με τον Μάρκο και ο λόγος είναι ένας. Τα όσα έφτασαν τα αυτιά του Μπουραντά.

Τέλος θα δούμε τους δύο αστυνομικούς, τον Σωτήρη και τον Θανάση να παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις από όλους τους υπαλλήλους, αφού θέλουν να έχουν μία γεμάτη εικόνα για την υπόθεση.

Έτσι η Μιράντα έρχεται χωρίς να το θέλει σε επαφή με το παρελθόν της, ενώ φτάνει σε σημείο να δεχτεί και απειλές κάτι που θα την κάνει να καταρρεύσει.

Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα είναι πλέον πολύ μεγάλος και τα πράγματα παίρνουν μία τροπή που κανείς δεν περιμένει.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ