Γεύση - Ψυχαγωγία

“Σασμός”: Aποφυλακίζεται η Καλλιόπη – Άγριο ξέσπασμα της Αργυρώς στον Αστέρη

Μία νέα γνωριμία όμως, αυτή της Θοδώρας με τον Λευτέρη θα φέρει τα άνω κάτω. Οι δυο τους κατακλύζονται από φλογερό πάθος ο ένας για τον άλλο και υπόσχονται να βάλουν.. φωτιά στη μικρή οθόνη.

Η Θοδώρα καταλήγει να περνάει το βράδυ σπίτι του Λευτέρη. Την επόμενη μέρα εκείνος όμως έχει προβλήματα με την αστυνομία.

Ο Αστέρης δε θέλει να στηρίξει τη μητέρα του με τον Μαθιό και την Στέλλα να προσπαθούν μάταια να του αποδείξουν πως δεν είναι η πραγματική φόνισσα. Ο Αντώνης όμως ποτέ δε πίστεψε ότι η Καλλιόπη είναι ο πραγματικός ένοχος. Οι υποψίες του στρέφονται στον Κώστα.

Ο Παύλος πληγώνεται όταν ανακαλύπτει τη σχέση της Αιμιλίας με τον Δημήτρη και το εξομολογείται σε παπά και Μαρίνα. Ο Μανώλης φτάνει στα όριά του μετά από συνάντηση που έχει με τον Μαθιό.

Ο Αντώνης στήνει παγίδα στον Κώστα χρησιμοποιώντας ως δόλωμα την Άσπα η οποία είναι πρόθυμη να βοηθήσει. Η σύλληψη του Κώστα πέφτει σα βόμβα στο χωριό.

Όμως φέρνει και μια νέα εξέλιξη, την αποφυλάκιση της Καλλιόπης. Αυτό θα κκάνει έξαλλη την Αργυρώ η οποία επιτίθεται εκ νέου στον Αστέρη.

Η Τζένη αρχίζει να ανησυχεί με τον Νικηφόρο ο οποίος κουβαλάει όπλο συνέχεια μαζί του και το λέει στη Βασιλική. Ο Μανώλης εξαφανίζεται από το χωριό την ώρα που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ