Γεύση - Ψυχαγωγία

“Η γη της ελιάς”: Η Ασπασία δηλητηριάζει τη Βασιλική – Ο Θανάσης σε παράλληλη σχέση με τρεις γυναίκες

H Μυρτάλη συνεχίζει να βγαίνει και με τον Χρήστο και με τον Αλέξη με τον πρώτο να αρχίζει να υποπτεύεται πράγματα και να ζητάει εξηγήσεις. Η Μυρτάλη όμως τον διαβεβαιώνει ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους.

Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία και η Αρετή τα βάζει με την Χρυσούλα η οποία είναι η υπεύθυνη για τα «μαγικά» που έκαναν μαζί με την Ασπασία στην κόρη της.

Ο Θανάσης «πουλάει» έρωτα και σε Αρετή και σε Αναστασία ενώ ταυτόχρονα έχει ερωτική σχέση και με μια γυναίκα από την Αθήνα.

Οι φρουροί της φυλακής βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Η τιμωρία που την περιμένει είναι βαριά όμως η ίδια ορκίζεται πως δεν ξέρει ποιος την παγίδευσε έτσι.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια

Ο Στάθης με την Εύα συνεχίζουν να καβγαδίζουν. Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με την απολογία της κατηγορούμενης. Ο Στάθης βλέπει την Ιουλία να κάνει ιππασία και αρχίζει να αναπολεί το παρελθόν τους.

Η Αντιγόνη επισκέπτεται το σπίτι του Ισίδωρου και πετυχαίνει τον Μάνο και τη Μαρίνα με την μικρή Αγγελική σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Πληγώνεται και φεύγει ξεσπώντας σε κλάματα.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ