Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Ο εραστής”: Θεατρική Παράσταση στην Κίσαμο

Το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα Κισάμου «Πρόβα 4ώρου» που τελεί υπό την αιγίδα του Φιλολογικού Συλλόγου Κισσάμου, παρουσιάζει την κομεντί «Ο ΕΡΑΣΤΗΣ» του Harold Pinter.
Πρόκειται για την 10η θεατρική παραγωγή της ομάδας που ξεκίνησε τις προσπάθειες της το 2010.

Η υπόθεση του έργου
Ένα παντρεμένο ζευγάρι, προσπαθεί να ξεφύγει από τη ρουτίνα, τις αστικές συμβάσεις του γάμου και τους παραδοσιακούς ρόλους των συζύγων, υιοθετώντας μια σεξουαλική συμπεριφορά που αμφισβητεί τους κανόνες της κοινωνικής αξιοπρέπειας.

Οι συντελεστές
Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Τριανταφύλλου και τους ρόλους υποδύονται οι: Μανώλης Πλουμίδης, Πόπη Χοχλάκη και Σπύρος Παππάς
Τα σκηνικά είναι του Θοδωρή Παρασκάκη, ενώ η επιμέλεια των φωτισμών είναι του Νίκου Μιχελιδάκη και το Μακιγιάζ της Μαρίας Μουντάκη.

Μέρες και ώρες παραστάσεων
Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου, ώρα 9:15 το βράδυ, στις 29, 30 Δεκεμβρίου 2021 και 2, 5, 8 και 9 Ιανουαρίου 2022. Διάρκεια παράστασης 1:05΄
Τιμή εισιτηρίου 8€ και 5€ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους. Τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση της βιβλιοθήκης του Φιλολογικού Συλλόγου Κισσάμου.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Η είσοδος των θεατών θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
Για θεατές άνω των 18 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.
Για εφήβους από 13 έως 17 ετών, εναλλακτικά, απαιτείται η δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου.
Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ