Γεύση - Ψυχαγωγία

“Ναυάγιο”: Απόψε το βράδυ το συγκλονιστικό φινάλε

Ο αγώνας για τη δικαίωση δεν τους κατέβαλε. Η ώρα της κάθαρσης έφτασε, οι ευθύνες αποδόθηκαν και η επόμενη μέρα μοιάζει να είναι πιο φωτεινή.

Το Ναυάγιο, η δραματική σειρά του MEGA που κατέκτησε τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή με το καθηλωτικό σενάριο και τις εξαιρετικές ερμηνείες του πολυπληθούς καστ, ολοκληρώνει το ταξίδι του στη μικρή οθόνη την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21:00.

Όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε:

Το τέλος πλησιάζει και οι ήρωες επιστρέφουν εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Στα Χανιά, ο Βασιλείου και ο Παντελίδης ετοιμάζουν τον αρραβώνα του Όθωνα και της Λίνας, η οποία μαθαίνει πως ο Μάκης βρίσκεται και αυτός στην Κρήτη. Ο Πέτρος επιστρέφει την εικόνα στην εκκλησία του χωριού του, έχοντας πάρει μια μεγάλη απόφαση: να μάθουν όλοι ότι ζει και να πληρώσει για το κρίμα του, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα χάσει και πάλι την Ειρήνη.

Η Στέλλα αποφασίζει να πει επιτέλους την αλήθεια για το μωρό στην Ειρήνη, γνωρίζοντας ότι μετά θα πρέπει να το αποχωριστεί. Στο τέλος της διαδρομής, όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν. Κάποιοι θα γυρίσουν στα παλιά και κάποιοι θα κάνουν μια νέα αρχή. Κάποιοι θα ξαναβρεθούν και κάποιοι θα αποχαιρετιστούν για πάντα, ενώ ένας ήρωας θα ξεκινήσει το δικό του μοιραίο ταξίδι.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ