ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περισσότεροι από 7.500 Παναθηναϊκοί έχουν βάλει χρήματα

Σε 12 ώρες από την επίσημη παρουσίαση του εγχειρήματος paoalive και της πλατφόρμας paoalive.gr, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έβγαλαν από την τσέπη τους και κατέθεσαν στους λογαριασμούς, των οποίων αποκλειστικός δικαιούχος είναι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, περισσότερες από 110.000 ευρώ.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα ξεπερνούσε τις 327.000 ευρώ. Διόλου ευκαταφρόνητο σε μόλις μία εβδομάδας εκκίνησης της προσπάθειας. Σίγουρα, μοιάζει τρελό να συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός εισροής χρημάτων. Κάποια στιγμή είναι λογικό να κάνει «κοιλιά» γι’ αυτό και πρέπει και το γηπεδικό να προχωρήσει για να δοθεί έξτρα κίνητρο, αλλά και συνεχής επικοινωνία να υπάρχει με τον κόσμο. Τόσο εντός συνόρων, όσο και με τους ομογενείς.

Σε κάθε περίπτωση, έχει αρχίσει ν’ ανταποκρίνεται ο «σκληρός» πυρήνας των οπαδών του Παναθηναϊκού. Αυτός που ασχολείται ενεργά με την ομάδα, σε καθημερινή βάση. Το όνομα Γιαννακόπουλος, άλλωστε, προκαλεί συσπείρωση. Με τις έως τώρα μετρήσεις, λοιπόν, χρήματα έχουν καταθέσει περισσότεροι από 7.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ενδεχομένως κάποιοι να έχουν βάλει σε αυτό το μικρό διάστημα δύο φορές χρήματα, αλλά ακόμα αυτό δεν είναι ξεκάθαρο.

Όσο για τα ποσά, η μεγαλύτερη συνδρομή έως τώρα παραμένει το ποσό των 3.000 ευρώ, που έχει καταθέσει ένας οπαδός της ομάδας. Ακόμα επτά άτομα έδωσαν από 1.000 ευρώ, ένας 900 και έντεκα άνθρωποι από 500 ευρώ. Δηλαδή, 20 μόλις φίλοι της ομάδας έδωσαν 16.400 ευρώ. Υπάρχουν φυσικά αρκετά 450άρια, 400άρια, 300άρια. Οι περισσότερες συνδρομές αφορούν ένα καλό μεροκάματο. Οι πιο πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού κυμαίνονται μεταξύ 20 και 50 ευρώ. Το θέμα φυσικά, όπως έχει πει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι να δραστηριοποιηθούν τα μεγάλα πορτοφόλια. Δύο ή τρεις απ’ αυτούς μπορούν να συνεισφέρουν το ποσό που ήδη έχει συγκεντρωθεί…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ