ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σβουράκης: Μπαίνω στην ΠΑΕ Χανιά αν μου γίνει πρόταση επίσημα

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Σβουράκης, εφόσον του γίνει, όπως ανέφερε, επίσημη πρόταση είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει, λέγοντας ωστόσο ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει αργότερα και όχι αυτή τη στιγμή όπου για προσωπικούς και επιχειρηματικούς λόγους είναι αδύνατο.

Σε κάθε περίπτωση, η απάντηση που έδωσε είναι πολύ σημαντική και μάλιστα αυτό συνέβη παρουσία του επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη αλλά και του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων, Λευτέρη Μπουζάκη.

Αναλυτικότερα η απάντηση που έδωσε ο κ. Σβουράκης στην ερώτηση που του έθεσε το athlitiko είναι η εξής:

«Με τον Αντώνη Ροκάκη είμαστε όχι άπλα φίλοι, αλλά και άνθρωποι που ταυτίζονται σε επιχειρηματικό επίπεδο πέρα από το ποδόσφαιρο. Για μένα, ότι ο Αντώνης Ροκάκης και οι συνεργάτες του ασχολούνται πολύ σοβαρά με το ποδόσφαιρο και έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη είναι κάτι που μας προκαλεί.

Μπορώ να πω ότι είμαι διαθέσιμος στο προσεχές μέλλον, εφόσον μου ζητηθεί και επίσημα, να συμμετάσχω. Αυτή τη στιγμή, για προσωπικούς λόγους και επιχειρηματικούς σε δεύτερο πλάνο, μου είναι λίγο δύσκολο. Ομως, είμαι κοντά και θα ήθελα να είμαι στο μέλλον πιο κοντά.

Αυτό που κάνω τώρα είναι να παραμείνω άνθρωπος του Πανακρωτηριακού και κυρίως των Ακαδημιών. Να ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια όπου είμαστε σήμερα παρόντες, να υλοποιηθεί και στην πορεία κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη».

 

Πηγή : athlitko.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ