ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δήμος Κισάμου

Κισαμίτης γυμναστής καταγγέλλει περιστατικό που σημειώθηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ στη Χαλκίδα καταγγέλλει στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Κισαμίτης γυμναστής Ελισαίος Δασκαλάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Χαλκίδα 14-7-2019. Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’. 5 μ.μ. τελικός δισκοβολίας. Οι αθλητές έχουν κάνει 2 προσπάθειες και ο Άγγελος Μοδιανάκης έχει 2 αποτυχημένες βολές. Του μένει μια ακόμα για να μπει τελικό. Τρίτη προσπάθεια και ο δίσκος πετάει στα 42,60… τα κατάφερε. Είναι τέταρτος. Φασαρία στο χώρο του δίσκου. Ο Άγγελος έρχεται όσο πιο γρήγορα μπορεί: “Δώστε μια άλλη φανέλα γιατί κάποιος έκανε καταγγελία ότι φοράω την φανέλα της ΘΥΕΛΛΑΣ και θα με μηδενίσουν”. Αλλάζει φανέλα, σφίγγει τα δόντια και επιστρέφει στον αγώνα κουτσαίνοντας γιατί είναι τραυματισμένος από την χθεσινή του προσπάθεια στη σφαίρα όπου πήρε την πέμπτη θέση. “Κύριε” που έκανες την καταγγελία θα πρέπει να ντρέπεσαι. Δεν καταλάβαμε τον σκοπό και το κίνητρο σου την ώρα που ο Άγγελος αγωνιζόταν να κάνεις αυτήν την πράξη. Να ξέρεις τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και δεν αρμόζουν σε ανθρώπους που ασχολούνται με παιδιά και αθλητές. Σε λυπάμαι!!!”

Ωστόσο, το κείμενο του κ. Δασκαλάκη αναδημοσίευσε ο προπονητής της Θύελλας Κώστας Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας: “Αναδημοσιεύω την εμπειρία του φίλου και συνάδελφου Ελισαίου μέσα από τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου της Χαλκίδας την οποία ενστερνίζομαι και συμφωνώ απόλυτα καθώς και ο ίδιος ήμουν παρών. Τέτοιες αντιδεοντολογικές ενέργειες δεν πλήττουν την Θύελλα, αλλά τα παιδιά, τους αθλητές και ολόκληρη την Κίσαμο”.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ