Δήμος Πλατανιά

«Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά»: Εικόνες αδιαφορίας – εγκατάλειψης σε χωριά του Δήμου μας

Οι διαρκείς επισκέψεις των δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» σε χωριά της ενδοχώρας και οι επαφές – συζητήσεις τους με κατοίκους αποκαλύπτουν διαρκώς τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, που αντιμετωπίζουν.

Αυτό είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» Δημήτρης Ανθούσης και ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Μαριανάκης και κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Τοπική Κοινότητα Βουβών της Δημοτικής Ενότητας Κολυμπαρίου. Για άλλη μια φορά «στο ίδιο έργο θεατές». Χρήσιμη και αναγκαία η συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν αρκετά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και το πρόβλημα με τα όμβρια ύδατα, όπως «μαρτυρούν» οι φωτογραφίες.

Η θέση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» είναι ξεκάθαρη: οι κάτοικοι των χωριών μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να νιώθουν «πολίτες δεύτερης κατηγορίας», δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με αδιαφορία, δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα έως ότου η Δημοτική Αρχή αποφασίσει (αν το αποφασίσει…) να ασχοληθεί με τα δικά τους προβλήματα.

Επικοινωνία τακτική απαιτείται, αποφασιστικότητα και πράξεις, χωρίς χρονοτριβές, χωρίς «ναι μεν, αλλά…».
Λαϊκή Συσπείρωση ΠλατανιάΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ