Δήμος Πλατανιά

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Δήμο Πλατανιά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Διοίκησης,  του Δ.Σ.και των εργαζομένων του Δήμου Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο Πλατανιά, στο Γεράνι.

Σε μια λιτή τελετή, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαλανδράκη, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης κ. Γεωργίου Λυμπινάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων και Προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων, των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, δημοτικών συμβούλων, και των υπαλλήλων του Δήμου Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης  έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, σχετικά με τις δράσεις και τα έργα που υλοποιήθηκαν και  δρομολογήθηκαν, ενώ  ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και τους συνεργάτες του και τους δημοτικούς συμβούλους  για τη συνεισφορά τους και τους ευχήθηκε να έχουν μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης κ. Γεωργίου Λυμπινάκης οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Μανώλης Ντουντουλάκης και Δημήτρης Ανθούσης .

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δυο  φλουριά από την βασιλόπιτα έτυχαν σε δυο υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι  έλαβαν ένα προσωπικό δώρο από το Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και έξι μέρες άδεια αντίστοιχα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ