Νομός Χανίων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Στροβλές – Βουτάς – Παλαιόχωρα

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής και τους οδηγούς που πρόκειται να κινηθούν στην επαρχιακή οδό Στροβλές – Βουτάς – Παλαιόχωρα, ότι από την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών του 44ου υποέργου, «Επείγουσες εργασίες αντιμετώπισης καθιζήσεων και αποκατάστασης εδαφικής αστάθειας στην περιοχή Καματερά του Δήμου Καντάνου – Σελίνου», θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της επαρχιακής οδού στην περιοχή Καματερά, οι οποίες έχουν εγκριθεί με την αριθμό 146/2023 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης της επαρχιακής οδού, θα διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο (νότια του οικισμού Καματερά) και η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με παράκαμψη από το δημοτικό δίκτυο με κατάλληλη σήμανση.

Ειδικότερα οι οδηγοί που κινούνται από Στροβλές προς Βουτά και Παλαιόχωρα θα οδηγούνται με κατάλληλη σήμανση στη δημοτική οδό προς Σαρακήνα και Κοντοκυνήγι, έως την επαρχιακή οδό Παλαιόχωρα – Βουτάς και από εκεί θα μπορούν να κινηθούν ανάλογα προς Παλαιόχωρα ή προς Βουτά (και 5η ΜΣΕΠ). Την ίδια παράκαμψη από την δημοτική οδό Κοντοκυνήγι – Σαρακήνα, θα ακολουθούν οι οδηγοί που κινούνται αντίστροφα, από Παλαιόχωρα προς Στροβλές (μέσω Βουτά), με ανάλογες πληροφοριακές πινακίδες που θα τοποθετηθούν στις διασταυρώσεις.

Ο χρόνος διάρκειας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα είναι μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο σημείο αυτό και παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να ακολουθούν τις πληροφοριακές πινακίδες που θα τοποθετηθούν στις διασταυρώσεις και στα σημεία παράκαμψης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πολίτες για την κατανόηση, καθώς πρόκειται για ένα απολύτως απαραίτητο έργο για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και διαβεβαιώνουμε ότι θα γίνει η μέγιστη δυνατή προσπάθεια να αποκαταστήσουμε την κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ