ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Kρήτη: Τσουχτερό κρύο και σήμερα – Πού θα πέσει κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία!

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, αναμένεταινα εκδηλωθούν, από τις απογευματινές ώρες, σύμφωνα με τις προγνώσεις, σήμερα Σάββατο15 Ιανουαρίου στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία από το μεσημέρι βόρειοι 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο, σήμερα αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, ενώ από αργά το απόγευμα αναμένεται έντονη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια αναμένεται να επικρατήσει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Αγία Βαρβάρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αρκαλοχώρι αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται να επικρατήσει και στο Ρέθυμνο το Σάββατο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές αναμένεται να είναι οι καιρικές συνθήκες και στο Σπήλι Ρεθύμνου, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα Ανώγεια προβλέπεται ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, από το μεσημέρι αναμένεται να συννεφιάσει και νωρίς το βράδυ θα εκδηλωθεί χιονόνερο και χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως -3 βαθμούς Κελσίου.

Καθαρός από σύννεφα θα είναι ο ουρανός και στα Χανιά, σύμφωνα με τις προγνώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει και στα Σφακιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές προβλέπονται οι καιρικές συνθήκες και στα Φαλάσαρνα Χανίων. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί αρχικά 3 Μποφόρ. Από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Σητεία προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ