ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε ο 66χρονος λυράρης

Προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, ζήτησε και έλαβε ο 66χρονος καλλιτέχνης κρητικής μουσικής, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου αγοριού.

Σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, ο λυράρης οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί για άλλη υπόθεση.

Ο λυράρης καλείται να απολογηθεί κατηγορούμενος για την πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τις ειδικότερες μορφής της κατοχής και της διαβίβασης με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Συγκεκριμένα, οι πράξεις που φέρεται να αποδίδονται στον 66χρονο αφορούν σε δύο ανήλικα κορίτσια, κάτω των 15 ετών, κατά το χρόνο τέλεσης των αποδιδόμενων πράξεων.

Ειδικότερα, η μια ανήλικη φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί, ενώ η έτερη ανήλικη δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr οι επίμαχες περιπτώσεις φέρεται να σημειώθηκαν πριν λάβει χώρα η έτερη υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και για την οποία είχε προφυλακιστεί ο 66χρονος.

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ