ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Μάνα και γιος πέθαναν από κορωνοϊό σε διάστημα λίγων ημερών

Μετά τον Ευαγγελισμό ακόμη ένα χωριό του δήμου Μινώα ζει το δικό του δράμα. Συγκεκριμένα, στο πένθος συνεχίζει να βυθίζεται η Γαρίπα, μετρώντας ήδη τρία θύματα ελέω κορωνοϊού. Το τελευταίο είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και διαιτητής Γιώργος Κελαντωνάκης. Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι ο Κελαντωνάκης «έφυγε» από τη ζωή λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του επίσης από κορωνοϊό.

Ο Κελαντωνάκης κόλλησε τον κορωνοϊό και πήγε στο χωριό του για να περάσει το διάστημα της καραντίνας, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στη ΜΕΘ όταν η κατάστασή του έγινε σοβαρή, αλλά τελικά δεν άντεξε. Το δυστύχημα είναι ότι κόλλησε και η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από λίγες μέρες, ενώ θύμα του κορωνοϊού ήταν και γειτόνισσα ανεβάζοντας τον τραγικό αριθμό των θυμάτων στα τρία.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Δυστυχώς ο Γιώργος δεν τα κατάφερε τελικά. Έφυγε σήμερα και μαζί του παίρνει ένα κομμάτι από το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και του χωριού μας. Ο Γιώργος ο Κελαντωνάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Γαρίπας. Επίσης υπηρέτησε και την διαιτησία του Ηρακλείου. Καλό ταξίδι Γιώργαρε θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Το Δ/Σ του Α.Ο.Γαρίπας.»

Γαριπα

#ΕΛΛΑΔΑ

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ