ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Έφυγαν μαζί από τη ζωή, ο ένας δίπλα στον άλλον

Μνήμες από το θλιβερό περιστατικό των Βοριζίων ανήμερα των Χριστουγέννων οπότε και ένα ηλικιώμενο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, εξαιτίας, πιθανότατα, των αναθυμιάσεων, ξυπνά μία νέα υπόθεση θανάτου ζευγαριού, επίσης ηλικιωμένου.

Το νέο τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε χωριό της Σητείας όπου ένα ηλικιωμένο ζευγράτι βρέθηκε νεκρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία και οι δύο ήταν 90 ετών και βρέθηκαν, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ξαπλωμένοι στα κρεβάτια τους αλλά νεκροί…

Η τελευταία επικοινωνία που είχε η κόρη του ζευγαριού μαζί τους ήταν την περασμένη Παρασκευή ενώ το Σάββατο που επικοινώνησε ξανά, δεν κατάφερε να τους εντοπίσει.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ανησυχία κι έτσι συγγενικά πρόσωπα έσπευσαν στο σπίτι με συνέπεια να βρεθούν μπροστά στο θλιβερό θέαμα: το ζευγάρι ήταν ξαπλωμένο αλλά χωρίς τις αισθήσεις του ενώ στο σπίτι φαινόταν ότι είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δύο ηλικιωμένοι που στα 90 τους χρόνια είχαν την ατυχία να βρουν τόσο μαρτυρικό θάνατο, πέθαναν εξαιτίας αναθυμιάσεων και μη μπορώντας να κάνουν κάτι, ξεψύχησαν αβοήθητοι κι έτσι έφυγαν από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο που ζούσαν. Μαζί…

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ