Δήμος Κισάμου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Kίσαμος: Συνελήφθη άνδρας για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και κατοχή όπλου

Συνελήφθη χθες (23.08.2023) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες (23.08.2023) ο ημεδαπός προέβη σε αγορά προϊόντων με τη χρήση πλαστών χαρτονομισμάτων των πενήντα ευρώ από τρεις επιχειρήσεις, σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, ο ημεδαπός να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και συνελήφθη. Ακολούθησε έλεγχος στο όχημα και σε περιβάλλοντα χώρο και έρευνα σε χώρο όπου διαμένει προσωρινά όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: πιστόλι με γεμιστήρα, 9 πλαστά χαρτονομίσματα των (50) ευρώ με τον ίδιο σειριακό αριθμό, φυσίγγια, σιδερογροθιά, το χρηματικό  ποσό 264,40 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, 15 συσκευασίες προϊόντων προερχόμενες από την αγορά με χρήση πλαστων χαρτονομισμάτων, μαχαίρι,  κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων και ακόμα δύο πλαστά χαρτονόμισμα που παρέδωσαν παθόντες.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ