ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δήμος Κισάμου

Kίσαμος – “Λαφονήσιος δρόμος 2023”: Εγγραφές και πληροφορίες

Ο  Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών Κισάμου, η Ομάδα Δρομέων Υγείας Κισάμου, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Κισάμου διοργανώνουν για άλλη μια χρονιά τον Ιστορικό αγώνα τρεξίματος με την ονομασία «Λαφονήσιος Δρόμος» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 17:30μ.μ στην περιοχή της Χρυσοσκαλίτισσας .

Ο Λαφονήσιος Δρόμος 2023 είναι ο λαϊκός αγώνας δρόμου του τόπου μας και απευθύνεται σε όλους, αθλούμενους και μη, μικρούς και μεγάλους και φέτος θα περιλαμβάνει 2 ανανεωμένες ασφάλτινες διαδρομές.

  • Την διαδρομή Στόμιο – Χρυσοσκαλίτισσα των 5 Χλμ (από 12 ετών και άνω, πακέτο συμμετοχής 7€, χάρτης: https://bit.ly/lafonisios5km ).
  • Την διαδρομή Λιβάδια – Χρυσοσκαλίτισσα των 10 Χλμ (από 16 ετών και άνω, πακέτο συμμετοχής 12€ , χάρτης: https://bit.ly/lafonisios10km )

Τα πακέτα συμμετοχής και για τις 2 διαδρομές περιλαμβάνουν την χρονομέτρηση, μπλουζάκι, μετάλλιο συμμετοχής, υδροδοσία – κέρασμα.

Οι δρομείς θα μετακινηθούν με δρομολόγιο της διοργάνωσης στα αντίστοιχα σημεία εκκίνησης όπου θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση στις 17:30 ακριβώς  ενώ θα τερματίζουν στον αύλειο χώρο της Ιστορικής Ιεράς Μονής Χρυσοσκαλίτισσας (φέτος λογω του περιορισμού πρόσβασης οχημάτων στην παραλία του Λαφονησιού και για λόγους ασφαλείας των συμμετεχόντων δεν θα υπάρχει διέλευση και τερματισμός στο Λαφονήσι).

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές και θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά από τον σύνδεσμο ΕΔΩ:  https://bit.ly/lafonisios2023register   μέχρι και την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Η πληρωμή γίνεται επίσης ηλεκτρονικά με κάρτα κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Λάβετε κι εσείς μέρος στον ιστορικό αυτό αγώνα που πραγματοποιείται προς τιμήν των θυμάτων της σφαγής του Λαφονησιού του 1824.

Από την οργανωτική ομάδα του Λαφονήσιου Δρόμου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ: https://lafonisiosdromos.gr/

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ ΕΔΩ: https://bit.ly/lafonisiosprokirixi2023

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ: https://bit.ly/odigies-lafonisios

Πληροφορίες:

Πλοκαμάκης Εμμανουήλ: 6973761676, Παπαδημητράκης Μενέλαος: 6976517472, Κολοκοτρώνης Δήμος: 6974228787

Emails: lafonisiosdromos@gmail.com   &   odykissamou@gmail.comΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ