ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Ο Σταύρος Σημαντηράκης στους 64ους Πανελλήνιους  Σχολικούς  Αγώνες Στίβου Ελλάδος – Κύπρου

Στους 64ους  Πανελλήνιους  Σχολικούς  Αγώνες Στίβου Ελλάδος– Κύπρου θα αγωνιστεί ο αθλητής της Θύελλας Σταύρος Σημαντηράκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας εκπροσωπώντας το Γενικό Λύκειο Κισάμου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 4-5 Μάιου στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης στην Καβάλα.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι 12 καλύτεροι αθλητές-μαθητές σε κάθε αγώνισμα και είναι γεννημένοι τα έτη 2005,2006,2007 και φοιτούν σε Γενικό Λύκειο ή Ε.Π.Α.Λ. Οι νικητές των αγωνισμάτων θα λάβουν μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η οποία είναι η εξής: προσαύξηση για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α για τις πρώτες τρείς θέσης του αγωνίσματος κατά 20%, προσαύξηση σε άλλη σχολή ή τμήμα Α.Ε.Ι,1η νίκη 8%,2η νίκη 6%,3η νίκη 4%.

Ο Κισαμίτης αθλητής θα αγωνιστεί την Πέμπτη στις 17.55 στον τελικό της σφαιροβολίας ενώ οι αγώνες θα μεταδοθούν  σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτυακού καναλιού από τον Δήμο Παγγαίου (https://www.youtube.com/watch?v=egC8ZeHVQHM).

Στον τελικό της σφαιροβολίας θα συμμετέχουν : Αντωνάτος Δημήτρης 2ο ΓΕΛ Αργοστολίου, Παπαδόπουλος Χρήστος 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, Σημαντηράκης Σταύρος Γενικό Λύκειο Κισάμου, Μπεκιάρης Αντώνιος 2ο ΓΕΛ Κορυδαλλού, Ζαίμι Τζόρτζι Λ.Τ Σκριπέρου , Χατζημιχαήλ Νικόλαος ΕΠΑΛ Δοξάτου, Μεράι Κλεβίς 2ο ΓΕΛ Ζακύνθου, Καραπαρασκευαίδης Αντώνιος 2ο ΕΠΑΛ Σερρών, Βενιέρης Μάριος ΓΕΛ Τραγαίας, Σούτος Κυριάκος ΕΠΑΛ Σάμου, Ανδρεαδάκης Ευστράτιος ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου, Ιωσήφ Σάββα Λύκειο Λάρνακας- Κύπρος.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ