Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κίσαμος: O Δημιουργικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατάνου, ευχαριστεί

Υπάρχουν άνθρωποι στον Πλάτανο που στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου μας πάντα με ότι και όσο μπορούν. Για την δύσκολη αυτή περίοδο με τον ιό που έχει ανατρέψει όλη την οικονομία και την ισορροπία του πλανήτη, έχουμε ελπίδα πως θα ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας.

Εμείς, ως Σύλλογος, προσπαθούμε και σ’ αυτή την προσπάθεια μάς δίνουν δύναμη και στήριξη οι χορηγοί μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φώτη Γιαννενάκη, γνωστό σε όλους μας επιχειρηματία, που ήταν ο μοναδικός χορηγός για το υπέροχο ημερολόγιο μας. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια στην εξαιρετική, ταλαντούχα Αρχιτέκτονα του τόπου μας Άντζελα Τερεζάκη του Νίκου και της Γιούλης που στο εργαστήριο της (Pi. Lab) στα Χανιά δημιουργεί φανταστικά πράγματα με τα σύγχρονα μηχανήματα, τις γνώσεις της και το ταλέντο της και είναι η δημιουργός του φετινού ημερολογίου και των μπρελόκ για τους μικρούς φίλους μας.

Επίσης, στον Θανάση Μοτάκη του Μιχάλη και της Ευγενίας για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του Συλλόγου στους δύσκολους μήνες.

Επίσης, προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα γιορταστικό κλίμα με τη φάτνη του Συλλόγου μας να καθαρίσουμε την παλιά πλατεία για να βάλουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.  Ευχαριστούμε τον Χρύσανθο Λουπασάκη και τον Γιώργο Σκορδυλακη για την τοποθέτηση του.

Είπαμε με τον δικό μας τρόπο τα κάλαντα σε όλο το χωριό και φωτίσαμε  λίγο τον ουρανό με την αλλαγή του χρόνου. Και εδώ ευχαριστούμε τον Μανόλη Λουπασακη που άφησε την παρέα του την στιγμή της αλλαγής του χρόνου και ήταν κοντά μας.

Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, καλές δουλειές, υγεία και αγάπη στις οικογένειες τους.

Για τον Δημιουργικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου “Η Ενότητα”

Η Πρόεδρος του Δ. Σ 

Μαίρη Μανουσάκη