Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Kίσαμος: Νέο Δ.Σ. στον Eξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βλάτους

Στις 8 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Eξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βλάτους “Νέοι Ορίζοντες”, από τις οποίες εξελέγησαν οι: Γεώργιος Μακράκης, Γεώργιος Δερουκάκης, Ραφαήλ Μακράκης, Ανδρέας Παπουτσάκης, Μάρκος Λιτσαρδάκης και Κωνσταντίνος Βαϊδάκης (αναπληρωματικό μέλος).

Στην κατανομή αξιωμάτων που έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου, κατόπιν προσκλήσεως του ηλικιακά μεγαλύτερου εκ των τριών ισοψηφησάντων, όπως ορίζει το καταστατικό (Γεώργιου Μακράκη) κατανέμονται αρμοδιότητες ως εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Μακράκης

Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Παπουτσάκης

Γραμματέας: Μάρκος Λιτσαρδάκης

Ταμίας: Γεώργιος Δερουκάκης

Μέλος: Ραφαήλ Μακράκης

Αναπληρωματικό μέλος: Κωνσταντίνος Βαιδάκης.

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή των μελών του συλλόγου ήταν πολύ μεγάλη. Υπήρξε πλήρης απαρτία και ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν. Το νέο Δ.Σ., κατά μεγάλη πλειοψηφία, είναι νέα παιδιά με αγάπη για τον τόπο και διάθεση για προσφορά. Θα συνεχίσουμε την πολιτιστική και αναπτυξιακή πορεία του συλλόγου και του χωριού. Όπως επίσης προσμένουμε και τη δική σας συμμετοχή και βοήθεια.

Τέλος, όπως αναφέρει το Άρθρο 10 του καταστατικού, το Δ.Σ. έχει το δικαίωμα να ορίσει 4 συμβούλους με συγκεκριμένες αρμοδιότητες που επισημαίνονται στο άρθρο 2 και 3 του καταστατικού.

Σε αυτό το πλαίσιο οριστήκαν οι εξής:

Ειδικός Γραμματέας: Κωνσταντίνα Λιτσαρδάκη (Διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστικά).

Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: Γιώτα Αντωνοπούλου (Αν. καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Δημοσιογράφος)

Σύμβουλος για Θέματα Πολιτισμού: Χάζελζετ Μάρταιν (Desginer)

Υπεύθυνη πολιτισμού: Μαρία Μανουσάκη (Μουσικός)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τη λήξη της θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. του Eξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βλάτους “Νέοι Ορίζοντες”, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κισάμου που μας στήριξε και μας στηρίζει ποικιλοτρόπως.

*Την Μαρία Μανουσάκη και τον Martijn Hazelzet, βασικούς οργανωτές των εκδηλώσεων «Vlatos Jazz».

*Τον Rubert Zwirn και την Ines Henning για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και για την προσωπική τους εργασία  σε επεμβάσεις ανάπλασης χώρων.

*Τον Ιωάννη Παπαδημητράκη για την πολύπλευρη βοήθεια και τις συμβουλές του.

*Τους οικονομικούς μετανάστες, που κατοικούν στο Βλάτος, για την προσφορά εργασίας στον καθαρισμό χώρων του χωριού.

Και τέλος, όλους εσάς που θερμά μας στηρίξατε με την παρουσία και συμμετοχή σας.

To απερχόμενο Δ.Σ.

 

*Ως πρόεδρος του συλλόγου ευχαριστώ θερμά το απερχόμενο Δ.Σ. για τη συμμετοχή, το ενδιαφέρον και γενικότερα το κλίμα αφοσίωσης και συνεργασίας το οποίο επικράτησε την  προηγούμενη τετραετία. Ξεχωριστά θέλω να αναφέρω και να ευχαριστήσω τον Βασίλη Λιτσαρδάκη γιατί εκτός από τα καθήκοντα του, ως ταμίας του συλλόγου, ήταν πάντοτε δίπλα μου, πρακτικά και ουσιαστικά.

Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου που όλα αυτά τα χρόνια ανέχτηκε την απουσία μου και με στήριξε σε όλα.

Ο Προέδρος

Γεώργιος ΜακράκηςΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ