Γεύση - Ψυχαγωγία Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Μουσική βραδιά με τον “Βασιλιά του νησιώτικου τραγουδιού” Ματθαίο Γιαννούλη

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας «Ο Άγιος Σπυρίδων» της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου διοργανώνει μία μεγάλη Μουσική Βραδιά Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τον Ματθαίο Γιαννούλη, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, στο προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, στις 8:00 μμ.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο «Βασιλιάς του νησιώτικου τραγουδιού», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, με μια μακρά πορεία στο μουσικό στερέωμα, ως συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής,επιτυγχάνει με τα τραγούδια του και με το αστείρευτο κέφι του, να συνεπαίρνει και να ξεσηκώνει το ακροατήριο. Μαζί του,  ο Αντώνης Γαμπιεράκης  από την Πάτμο και  την Κρήτη,   υπόσχονται μια εκρηκτική βραδιά, με  μεγάλες επιτυχίες και   με πολύ παραδοσιακή μουσική. Το πρόγραμμα θα περιέχει παλιά και νέα τραγούδια: νησιώτικα, κρητικά και λαϊκά, με όρεξη, κέφι και χορό, για ένα γλέντι που θα  μείνει αξέχαστο. Μερικές από τις επιτυχίες που θα ακουστούν είναι: «Αγαπώ μια  Πιτσιρίκα» , « Θα’ ρθώ με αεροπλάνο», «Βαράτε βιολιτζήδες» κλπ

Τα Έσοδα θα διατεθούν υπέρ των αναγκών των δομών και των υπηρεσιών  κλειστής και ανοικτής περίθαλψης του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Εισιτήρια προπωλούνται, στη Κίσαμο: Αννουσάκειο Ίδρυμα, Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, Φαρμακείο Κατάκη Παντελή και στα Χανιά: Hondos Center.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 Ευρώ.

Πληροφορίες:  Αποστολάκη Μερόπη στο τηλ.: 2822022276 (εσωτ. 86)ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ