Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ των μαθητών

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των τεστ από τα δείγματα που πάρθηκαν από τους μαθητές που φοιτούν στα σχολεία της Κισάμου, σύμφωνα με τα όσα κάνει γνωστά με ανακοίνωση της η Δημοτική αρχή.

Η ενημέρωση προέκυψε από επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Η ανακοίνωση του δήμου Κισάμου:

«Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία πριν λίγο, του Δημάρχου Γιώργου Μυλωνάκη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, μας ενημέρωσε ότι τα έως τώρα αποτελέσματα των τεστ, του μεγαλύτερου αριθμού των δειγμάτων που πάρθηκαν στις 3 & 4/11, από τους μαθητές που φοιτούν στα σχολεία μας, είναι αρνητικά. Για οτιδήποτε νεότερο έχουμε, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Οι νοσούντες και όλα τα θετικά κρούσματα, συνεχίζουν να βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους και τους ευχόμαστε σύντομα πλήρη ανάρρωση.

Από πλευράς του Δήμου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΟΔΥ και της Κ.ΟΜ. Υ. Χανίων, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, ώστε να πραγματοποιηθούν κατά παρέκκλιση, όλες οι δειγματοληψίες στα σχολεία μας, προκειμένου να εξακριβωθεί η πιθανή διασπορά του ιού. Επίσης, ευχαριστούμε το Κέντρο Υγείας Κισσάμου και ειδικά την δ/ντρια κα Λίτσα Νικολακάκη για την φιλοξενία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την πραγματοποίηση των δειγματοληψίων και την Δημοτική Σύμβουλο Εντεταλμένη σε θέματα Υγείας και υπάλληλο του Κ.Υ., κα Κουρτάκη-Δεικτάκη Δήμητρα για τον συντονισμό και ενημέρωση των γονέων.

Τέλος, ευχαριστούμε τους δ/ντές του 1ου και 3ου Δημοτικού κα Μαρία Μαζοκοπάκη και κ. Αντώνη Σπανουδάκη και τον δ/ντή του ΓΕΛ Κισάμου κ. Χάρη Παπαευαγγέλου, για την άψογη συνεργασία τους και την βοήθειά τους στον συντονισμό, καθώς και τους γονείς των μικρών μαθητών που συναίνεσαν και ήταν μαζί τους κατά την διάρκεια των δειγματοληψιών.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το lock down σε όλη τη χώρα, καλούμαστε όλοι με υπομονή και σύνεση να τηρήσουμε όλα τα αυστηρά μέτρα και να ξεπεράσουμε την δοκιμασία αυτή το γρηγορότερο δυνατόν.»ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ