Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Αντώνης Παρτσαλάκης

Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Κισάμου, ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αντώνης Παρτσαλάκης, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν Αντιδήμαρχος και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά την ομιλία του, έκανε λόγο για δίκαιο αγώνα, με σκοπό την εξέλιξη και αναβάθμιση της Κισάμου, προκειμένου να γίνει φιλική προς όλες τις ηλικίες και κοινωνικές ομάδες ανθρώπων.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Παρτσαλάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες της Κισάμου ενώ τόνισε σε αυτούς ότι είναι διατεθειμένος οποιαδήποτε στιγμή να τους ακούσει.
Αναλυτικά, η ομιλία του:
«Σας καλωσορίζω στο χωριό μου!
Λαμβάνω την τιμή, γνωρίζοντας την ευθύνη που αναλαμβάνω και με σεβασμό προς όλους εσάς να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Κισάμου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Έπειτα από αρκετά χρόνια ενασχόλησής μου με τα αυτοδιοίκητά, και καθώς γνωρίζω πολύ καλά τον ευλογημένο τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, αποφάσισα να είμαι παρών στη «μάχη» αυτή, για την εξέλιξη και αναβάθμισή του.
Έπειτα από ώριμη σκέψη και πολύωρες συζητήσεις με την οικογένεια μου, με συνδημότες, φίλους και γνωστούς, με τους οποίους έχουμε το ίδιο όραμα, δηλαδή την ανάπτυξη του Δήμου μας, είμαι εδώ για να αγωνιστώ υπό δύσκολες συνθήκες αλλά δίκαια, με εσάς κοντά μου.
Είμαι διατεθειμένος να σας ακούσω. Να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε ως πολίτες της Κισάμου και να προσπαθήσουμε μαζί για την καλύτερη δυνατή λύση.
Στο επόμενο διάστημά, θα σας παρουσιάσουμε την νέα αυτοδιοίκητή πρόταση, την οποία ήδη έχουν αγκαλιάσει πολλοί δημότες, έχοντας ενεργό ρόλο με την συμμετοχή τους στην λήψη αποφάσεων.
Πρωταρχικός μου σκοπός είναι να εργαστώ με  όρεξηκαι ισχυρή διάθεση προσφοράς, για τα συμφέροντα των δημοτών, ώστε να ξεφύγουμε από την απραξία. Στόχος μας να γίνει η Κίσαμος φιλική προς όλες τις ηλικίες και κοινωνικές ομάδες ανθρώπων.
Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολός, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα στα ίσα.
Θέλουμε έναν δήμο πρότυπο, που θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ποιοτικό δημόσιο χώρο.
Θέλουμε τον ψηφιακό δήμο, την διασύνδεση μεταξύ του πολιτισμού, της παιδείας και του αθλητισμού.
Την ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων και καλύτερη προστασία των περιοχών Natura, για τις οποίες η περιοχή μας είναι πλέον παγκοσμίως γνωστή, δίνοντας έμφαση στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουμε διάφορα εμπόδια και προβλήματα για να εφαρμόσουμε τους φιλόδοξους στόχους μας, αυτά όμως θα ξεπεραστούν με σωστό σχεδιασμό και αλλαγή του μοντέλου διοίκησης.
Έχουμε σχέδιο και όραμα για τον τόπο μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Με πνεύμα συνεργασίας και ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο σήμερα και ένα ελπιδοφόρο αύριο για εμάς και τις επόμενες γενιές του Δήμου μας.
Ένα καλύτερο μέλλον το όποιο αξίζουμε και είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι κοινό μέλημα όλων μας, προκειμένου να υπάρχει πρόοδος και ανάπτυξη.
Αγαπητοί συνδημότες, σας καλώ να συνταχθείτε μαζί μου στις Δημοτικές εκλογές, ως επικεφαλής ενός νέου ανανεωμένου ψηφοδελτίου, προκειμένου να εργαστούμε ενωμένοι, ώστε να αποκτήσουμε επιτέλους έναν Δήμο που μας αξίζει.
Έναν Δήμο πρωτοπόρο, με γερά θεμέλια, για τον οποίο θα είμαστε υπερήφανοι που ζούμε σε αυτόν, για να τον παραδώσουμε ως οφείλουμε στις επόμενες γενιές.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας προβληματίσω, θέτοντας σας ένα ερώτημα, το οποίο μπορεί να απαντηθεί μέσα από ώριμη σκέψη και την ψήφο σας:
Προτιμάτε την διαρκή στασιμότητα ή την εξέλιξη και πρόοδο;
Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την παρουσία σας.
Καλό αγώνα.»ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ