Γεύση - Ψυχαγωγία

Η κωμωδία: “Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω” έρχεται στην Κρήτη

Η κωμωδία: “Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω” έρχεται στην Κρήτη και παρουσιάζεται σε όλους τους Νομούς του νησιού, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:

*ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κυριακή 19 Ιουλίου στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» (προπώληση ταμείο Κηποθεάτρου, 9:30-21:30, ΚΕΠ Ανδρόγεω 2)

*ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ: Δευτέρα 20 Ιουλίου στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου (προπώληση Αρκαλοχώρι Sport Cafe, Foinikes Cafe, κατάστημα Γερμανός, Καστέλλι: Κατάστημα sanyo.com)

*ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Τρίτη 21 Ιουλίου στην πλαζ ΕΟΤ (προπώληση Πολυχώρος «Περίπου», 28ης Οκτωβρίου 25)

*ΧΑΝΙΑ: Τετάρτη 22 Ιουλίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου (προπώληση κιόσκι Πλατείας Δημοτικής Αγοράς)

*ΡΕΘΥΜΝΟ: Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Θέατρο Ερωφίλη, Φρούριο Φορτέτζας (προπώληση κιόσκι Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων, 9:00-14:00)

Ώρα έναρξης: 21.30

Λίγα λόγια για το έργο: Ένας κουφός. Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο, όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την διεκδικούν και οι τρεις αλλά ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

Το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν…

Παίζουν: Σπύρος Πούλης Σπύρος Σπαντίδας Σταύρος Νικολαΐδης Μυριέλλα Κουρεντή

Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας

Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Ζώης

Σκηνογράφος : Νατάσσα Παπαστεργίου

Ενδυματολόγος: Κατερίνα Ανδρικοπούλου

Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης

Φωτογράφος: Γιώργος Καλφαμανώλης

Τιμές εισιτηρίων: 17€, (παιδικό, φοιτητικό, ανεργίας) 13€ Προπώληση: 13€ Διάρκεια: 1 ώρα και 50 λεπτά

www.voltarakia.gr