Γεύση - Ψυχαγωγία Διάφορα

Ταινία με τον “Κωνσταντή” γυρίστηκε στα Μάταλα!

Ο γνωστός ως “Κωνσταντής” από τις “Άγριες Μέλισσες”, ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης από τα Χανιά, βρέθηκε στα Μάταλα το Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Ιουνίου 2020.

Η διάσημη παραλία μετετράπηκε σε κινηματογραφικό πλατό, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από το κλείσιμο των ιστορικών σπηλιών.

Η ταινία, θα έχει τον τίτλο “Παραλία” και βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τις εκδόσεις «Ψυχογιός».

Τόσο η ταινία, όσο και το βιβλίο πραγματεύονται μια ιστορία αγάπης κάποιο καλοκαίρι στα Μάταλα. Στη μικρού μήκους ταινία της Ειρήνης Λουκάτου “Παραλία” θα δούμε ένα γάμο “χίπηδων” και πρωταγωνιστές εκτός από τον «Κωνσταντή», την Ζαχαρούλα Βαλαβάνη (με συμμετοχές σε σειρές όπως η «10 η Εντολή» και μεγάλες θεατρικές παραγωγές), τον γνωστό από τη συμμετοχή στο «Νησί» κρητικό ηθοποιό Γιάννη Πανταγιά και την ηθοποιός Ιωάννα Κακούρη.

Η επίσημη πρώτη της ταινίας προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί συμβολικά στα Μάταλα, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδικότητα της περιοχής.

Η σκηνοθέτης Ειρήνη Λουκάτου επισκέφθηκε το Δήμαρχο Φαιστού, ενώ εκείνος “ανταπέδωσε” την επίσκεψη περνώντας για λίγο από τα γυρίσματα. Εξάλλου, όπως έχει γίνει γνωστό, η ταινία πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Φαιστού και την ΜΑΤΑΛΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.

www.voltarakia.gr



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ