Γεύση - Ψυχαγωγία

Γεροντιδάκης: Ο Χανιώτης ηθοποιός αποκαλύπτει τη δύσκολη στιγμή του στις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ο… κακός Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες, τη σειρά που έχει τραβήξει πάνω της όλο το ενδιαφέρον, τη φετινή σεζόν. Ο ηθοποιός εξομολογείται στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου, πως τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν μέσα σε συννεφάκι.

“Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολα στο σπίτι. Ήμουν ένα παιδί που δεν μιλούσα για τις δυσκολίες που περνούσε η οικογένειά μου. Έτσι ωρίμασα πολύ απότομα. Αυτό φαινόταν και στο σχολείο, στις παρέες μου, στον τρόπο που προσέγγιζα τις γυναίκες. Έζησα μια διχοτόμηση ως παιδί. Από την άλλη, όταν πρέπει να δουλέψεις στα 10 σου, σταματάς να είσαι παιδί, είσαι ένας ενήλικας που φέρει το βάρος μιας δουλειάς”, λέει.

Ο Μελέτης, από την άλλη, είναι εξωστρεφής αλλά και τόσο κακός που φτάνει ακόμα και στο έγκλημα. Η δολοφονία του Γιάννου ήταν από τις πιο δύσκολες σκηνές. “Έπρεπε να καταστρέψεις τον Γιώργο που έχεις μέσα σου και να βγει κάτι άλλο. Δεν μίλαγα, εκείνη τη στιγμή είσαι ένας παγωμένος εκτελεστής, που δεν εξωτερικεύει συναισθήματα”, δηλώνει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Με ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση, ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει για την προσωπική του ζωή και τις γυναίκες: “Θέλω η γυναίκα να έχει προσωπικότητα, δεν θέλω να έχω ένα άβουλο πλάσμα δίπλα μου. Επίσης, είμαι παραδοσιακός. Είτε είμαι μαζί της μια μέρα, είτε δέκα χρόνια, πάντα θα της ανοίξω την πόρτα για να βγει. Γενικά, μου αρέσει η γυναίκα να αισθάνεται ότι έχει άντρα δίπλα της, ότι συνοδεύεται.

Δεν θα κάνω κίνηση. Ο τρόπος που θέλω εγώ να γίνει το φλερτ είναι με τη μαγεία των βλεμμάτων… Στη γυναίκα κοιτάω τρία πράγματα: τα μάτια, το χαμόγελο και τα δάχτυλα. Τα μάτια λένε την αλήθεια, το χαμόγελο δείχνει πόσο όμορφο είναι ένα πρόσωπο και τα δάχτυλα κρύβουν μια αριστοκρατία.

Είχα σχέση επτά χρόνια. Δεν θα είσαι ποτέ έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα αν δεν το κάνεις. Στο θέμα του παιδιού είμαι περισσότερο συνειδητοποιημένος, γιατί προέρχομαι από μία οικογένεια χωρισμένων γονιών, οπότε αντιλαμβάνομαι την αξία και τη ζωή που πρέπει να έχει ένα παιδί. Εκνευρίζομαι με τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους επειδή δεν τα πάνε καλά με τον άντρα ή τη γυναίκα τους. Θέλω να τους πω στα μούτρα πως δεν κάνετε για γονείς”.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ