ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Λόγω Πλατανιά θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου και με νέα κλήρωση !

Η 16η ομάδα του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής πρέπει να θεωρείται ο Πλατανιάς, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, επιστρέφει στο κρητικό ποδόσφαιρο!

Οι Χανιώτες γλιτώνουν έτσι την κάθετη πτώση στα τοπικά πρωταθλήματα των Χανίων αλλά η είσοδός τους στην Γ’ Εθνική φέρνει νέα δεδομένα στον κρητικό όμιλο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την ΕΠΟ, η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων αλλά και της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ, είναι ο Πλατανιάς όπως και ο Πανιώνιος να αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική και όχι στο τοπικό.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει στις 8 Οκτωβρίου και θα επικυρώσει την παρουσία Πλατανιά και Πανιωνίου στην Γ’ Εθνική.

Ωστόσο δεν έστεκε νομικά αναφορικά με τον Πλατανιά να πάρει τη θέση του «ρεπό» στο πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί και πάμε για νέα κλήρωση. Δηλαδή το πρόγραμμα που υπάρχει δεν θα ισχύσει και θα βγει καινούργιο αλλά μετατίθεται και η πρεμιέρα κατά μία εβδομάδα!

Δηλαδή στις 9 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος και το πρωτάθλημα αντί στις 11 θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ