Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδρομή του Συλλόγου Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα» στα Σταχτούρια

Ο Σύλλογος Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα» πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου ημερήσια εκδρομή στα Σταχτούρια του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να παραβρεθούμε στις εκδηλώσεις μνήμης για τους 15 συγχωριανούς τους που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς στις 16-9-1944 στην Αγυιά Χανίων.

Χρόνια συνεργάτες με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαχτουρίων και Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Γιάννη – Νεκτάριο Χαραλαμπάκη.

Μέσω της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων, επισκεφθήκαμε το χωριό τους και έκανε αίσθηση η παρουσία της Κισάμου και του Συλλόγου μας στην εκδήλωσή τους, αλλά και στις αρχές του Νομού Ρεθύμνου. Ακολούθησαν ομιλίες, ανταλλαγές δώρων, πλούσιο κέρασμα και αναχωρήσαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις για τις Μέλαμπες όπου γευματίσαμε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Σαντάλι» και τον πρόεδρό του κ. Ραφαήλ Παπαδογιάννη να μας υποδέχεται με όργανα και χορούς.

Η εκδρομή μας εμπλουτίστηκε περισσότερο με την προσφορά του οδηγού μας Στρατή Μανδραμπαζάκη να μας πάει το ηλιοβασίλεμα στην Αγία Γαλήνη για καφέ.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των Συλλόγων αλλά και τους φίλους του Συλλόγου μας που συνεργαστήκαμε να περάσουμε μια όμορφη μέρα με καινούργιες γνωριμίες, αστεία, ανέκδοτα, χορούς και τραγούδια.

Και στην επόμενη με καλό.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Δημήτρης Γρυμπαουλάκης

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυρρήνιας και Συλλόγου Προβολής Κισάμου “Η Γραμπούσα”

*ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22-9-2021. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ