ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση του Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής στην Πάρνηθα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 18 Ιουνίου στον Άγιο Πέτρο, περιοχή ΜΟΛΑ της Πάρνηθας.

Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει  Όρθρο και Θεία Λειτουργία  (7.15 – 10.30 π.μ.) και θα ακολουθήσει Πανηγύρι και υπαίθριο Παραδοσιακό Γλέντι με Κρητικό συγκρότημα.

Μπορείτε να έρθετε με πανηγύρι ή χωρίς. Μπορείτε να παραγγείλετε άρτο σε μας, για να τον φέρουμε κατευθείαν στην Εκκλησία με τους άρτους του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογός μας θα προσφέρει το παραδοσιακό κέρασμα, όμως και καθένας πρέπει να φροντίσει να έχει μαζί του φαγητό. Επίσης, ο Σύλλογος έχει φροντίσει να υπάρχουν τραπέζια, καρέκλες και ομπρέλες, όμως σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να εφοδιαστεί καθένας με τα απαραίτητα για να καθίσει άνετα στον χώρο  (με τραπέζι, καρέκλες εξοπλισμό πικ νικ κλπ.).

Θα δρομολογηθεί πούλμαν, ώρα 8 το πρωί από την συμβολή  3ης Σεπτεμβρίου & Πλ .Ομονοίας  στην Αθήνα και από την Πάρνηθα ώρα 4.30 μ.μ. Κόστος μεταφοράς: 10 ευρώ κατ’ άτομο.  Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 6974 451462.

Επισημαίνουμε ότι στην περίπτωση που ο «Ημερήσιος χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει πρόβλεψη κατηγορίας κινδύνου 4 ή 5 (Πολύ Υψηλή / Κατάσταση Συναγερμού αντίστοιχα), απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και η παραμονή στον Εθνικό δρυμό, στα δάση και στις ευπαθείς περιοχές. Ο σχετικός έλεγχος μπορεί να γίνει από τον καθένα μέσω του διαδικτύου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι  εφικτή η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ. 6974 451462.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Σας περιμένουμε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ