Δήμος Κισάμου ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Μαζί για την Κίσαμο»

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΑΜΟ», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κισάμου Θεόδωρο Σταθάκη, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Κίσαμο.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σταθάκης σημειώνει:

«Τα εγκαίνια ήταν προγραμματισμένα, αρχικά, για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο κρίναμε επιβεβλημένη τη μετάθεσή τους για την επόμενη μέρα, μετά την ανακοίνωση, στις 12/9 το απόγευμα, οριστικοποίησης των ημερομηνιών -αφού λήφθηκαν, προφανώς, υπόψη τα καιρικά δεδομένα- της σπουδαίας πρωτοβουλίας του υπεραθλητή μας, Κώστα Βαρουχάκη, ο οποίος θα κολυμπήσει από τα Αντικύθηρα στην Κίσαμο, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για τη στήριξη των αναγκών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κισάμου. 

Έτσι, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, αργά το απόγευμα, θα είμαστε όλοι στην παραλία Τελωνείου, για να υποδεχθούμε τον Κώστα Βαρουχάκη, να τον συγχαρούμε και να στηρίξουμε την προσπάθειά του για την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου του τόπου μας. Μαζί με τον Κώστα Βαρουχάκη θα είναι και ο Κισαμίτης παραολυμπιονίκης Νίκος Πατεράκης.

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., θα εγκαινιάσουμε το εκλογικό μας κέντρο στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, παρουσιάζοντας και τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, που αποτελούν μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι συνδυάζουν τη γνώση, την εμπειρία, τη διάθεση για σκληρή δουλειά και την όρεξη να εργαστούν για να αλλάξουμε ριζικά προς το καλύτερο την εικόνα του Δήμου Κισάμου, από τη μία άκρη του έως την άλλη. Παλαιότεροι και νεότεροι, άνθρωποι επιτυχημένοι στον επαγγελματικό στίβο, από κάθε γωνιά του Δήμου μας, πολλοί από τους οποίους αποφάσισαν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στα κοινά.

Απευθύνουμε, λοιπόν, ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες της Κισάμου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους».ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ