Δήμος Πλατανιά

Δήμος Πλατανιά: Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενόψει των εορτών του Πάσχα

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά, στo  πλαίσιo των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης που υλοποιεί κάθε χρόνο,  για τη συμπαράσταση και για  τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά οικογενειών και των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας, διένειμε, ενόψει των εορτών του Πάσχα, διάφορα τρόφιμα στους δικαιούχους του.

Μέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας και με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα ,η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας κα Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη  Χρυσάνθη  ανέφερε  ότι “.. αγωνιζόμαστε καθημερινά να προσφέρομε στους δικαιούχος και στους έχοντας ανάγκη δημότες μας, τα απαραίτητα για μια  σωστή διαβίωση. Κύριος σκοπός μας είναι η  αγάπη και η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο..”

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης ανέφερε τα παρακάτω “… ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα δίπλα στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα το στηρίζουμε σε καθημερινή βάση. Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους Δημότες, Δημότισσες και κατοίκους του Δήμου μας, το φώς της Ανάστασης να  φέρει ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη  και να  φωτίσει στις καρδιές μας  τις αξίες, της υπομονής, της αγάπης και της αλληλεγγύης….”
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ