Δήμος Πλατανιά

Δήμο Πλατανιά: Εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο της 82ης επετείου από τη Μάχη της Κρήτης, πραγματοποιεί εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 23 Μαΐου διοργάνωσε μια λιτή τελετή μνήμης στον οικισμό Κουλουκουθιανά Βουκολιών, στο Μνημείο Λαζόπουλου, όπου τελέσθηκε δοξολογία και παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε “… τη σημασία των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης των πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης, και τη γνώση της τοπικής μας ιστορίας, κυρίως από τους νέους, ιδιαίτερα στις μέρες μας όπου στην Ευρώπη βρίσκεται πόλεμος σε εξέλιξη…”

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Σοφία Μαλανδράκη- Κρασουδάκη ενώ ομιλία για τα γεγονότα στην περιοχή εκφώνησε ο εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Βουκολιών κ. Αντώνης Γιακουμάκης. Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πλατανιά κ. Γιώργος Καλαϊτζάκης, Χρήστος Αρχοντάκης, Χρυσούλα Μαραγκουδάκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Πλατανιά κ. Μανώλης Ντουντουλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βουκολιών κ. Χαράλαμπος Καλαϊτζάκης, ο γιος και μέλη της οικογένειας του λοχία Λαζόπουλου, αντιπροσωπεία της σχολικής κοινότητας Βουκολιών με τον Δ/ντη του Δημοτικού Σχολείου κ. Γιάννη Γιακουμάκη και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ